nedelja, mart 18, 2018
Naslovna / Servisne informacije / Vremenska prognoza / Sunčano, uveče naoblačenje

Sunčano, uveče naoblačenje

BAČKA PALANKA: Pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine uz naoblačenje uveče. Vetar slab do umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 14 stepeni.

VOJVODINA: Pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine uz naoblačenje kasnije popodne na severozapadu. Vetar slab jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura 2, a maksimalna 15 stepeni.

SRBIJA: Sunčano i toplo za ovo doba godine uz naoblačenje popodne. Samo u Negotinskoj Krajini hladnije sa sumaglicom. Vetar slab južni, u Pomoravlju i Podunavlju umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura -2, a maksimalna 16 stepeni.

NAREDNIH DANA: U nedelju naoblačenje i zahlađenje sa kišom zahvata najpre sever, a tokom dana postepeno i ostale predele. Temperatura će biti u naglom padu kasnije popodne i uveče, a u noći ka ponedeljku može biti susnežice i u nižim predelima zapadne Srbije.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekuje se relativno povoljna biometeorološka situacija koja će pogodovati većini hroničnih bolesnika. Blagi oprez se ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u blažoj formi. Maksimalna koncentracija se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Pročitajte i ovo

MATIČNA KNJIGA VENČANIH: Brak u Bačkoj Palanci sklopio 1 par

Parovi upisani u Matičnu knjigu venčanih u Bačkoj Palanci, u periodu od 06. marta do …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *