петак, 18 септембра, 2020
Насловна / Вести / Шушница у посети школама у Товаришеву, Силбашу и Пивницама

Шушница у посети школама у Товаришеву, Силбашу и Пивницама

БАЧКА ПАЛАНКА: Председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница посетио је у уторак, 17. октобра 2017. године основне школе у Товаришеву, Силбашу и Пивницама и том приликом уручио донацију Владе АП Војводине и фирме „Belmil team“ из Аде – школске торбе ученицима првих разреда.

У складу са Закључком Владе АП Војводине од 4. октобра 2017. године, општини Бачка Паланка донирано је укупно 94 торбе, 50 за девојчице и 44 за дечаке.


Иако је школска година увелико почела, првачићи, њихови учитељи и директори школа обрадовали су се поклонима и захвалили се председнику Општине на најлепши начин – рецитацијама и осмесима.


Свечано уручење донације представницима 30 општина са територије АП Војводине, уприличено је 11. октобра 2017. године у згради Владе АП Војводине. Потпредседник покрајинске Владе и покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице Михањ Њилаш том приликом представницима локалних самоуправа уручио је 3000 школских торби за прваке, у вредности преко десет милиона динара.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.