nedelja, februar 25, 2018
Naslovna / Vesti / Šušnica u poseti školama u Tovariševu, Silbašu i Pivnicama

Šušnica u poseti školama u Tovariševu, Silbašu i Pivnicama

BAČKA PALANKA: Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica posetio je u utorak, 17. oktobra 2017. godine osnovne škole u Tovariševu, Silbašu i Pivnicama i tom prilikom uručio donaciju Vlade AP Vojvodine i firme „Belmil team“ iz Ade – školske torbe učenicima prvih razreda.

U skladu sa Zaključkom Vlade AP Vojvodine od 4. oktobra 2017. godine, opštini Bačka Palanka donirano je ukupno 94 torbe, 50 za devojčice i 44 za dečake.


Iako je školska godina uveliko počela, prvačići, njihovi učitelji i direktori škola obradovali su se poklonima i zahvalili se predsedniku Opštine na najlepši način – recitacijama i osmesima.


Svečano uručenje donacije predstavnicima 30 opština sa teritorije AP Vojvodine, upriličeno je 11. oktobra 2017. godine u zgradi Vlade AP Vojvodine. Potpredsednik pokrajinske Vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice Mihanj Njilaš tom prilikom predstavnicima lokalnih samouprava uručio je 3000 školskih torbi za prvake, u vrednosti preko deset miliona dinara.

Pročitajte i ovo

Izložba Jelene Inđić u Galeriji Kulturnog centra u subotu 24. februara

U Galeriji Kulturnog centra u subotu 24. februara u 19.00 časova biće otvorena izložba Jelene …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *