utorak, septembar 25, 2018
Naslovna / Vesti / SVEČANA DODELA STIPENDIJA

SVEČANA DODELA STIPENDIJA

U četvrtak, 28. decembra 2017. godine u sali Skupštine opštine Bačka Palanka, upriličeno je svečano potpisivanje ugovora i dodela stipendija učenicima i studentima sa teritorije naše opštine koji su ispunili sve uslove za stipendiranje u školskoj 2017/2018. godini.

Po objavljenom Konkursu za dodelu stipendija učenicima i studentima za učeničke stipendije, u iznosu od 4.000,00 dinara mesečno, blagovremeno je konkurisalo 188 učenika, a za sudentske stipendije, u iznosu od 5.000,00 dinara mesečno, prijavu su podnela 144 studenta. Prema Odluci Komisije za dodelu stipendija u školskoj 2017/2018. godini odobreno je 60 stipendija za učenike i 90 za studente.

Obraćajući se stipendistima, predsednik opštine Branislav Šušnica istakao je da Opština Bačka Palanka želi da pomogne svojim učenicima i sudentima kako bi podstakla mlade ljude da profesionalnu karijeru započnu u svom rodnom mestu, a dodela ovih stipendija je jasan pokazatelj za to. Prema njegovim rečima, lokalna samouprava će i u buduće pomagati uspešne učenike i studente koji svojim zalaganjem, trudom i radom predstavljaju opštinu Bačka Palanka na najbolji način.

Pročitajte i ovo

U LUČANE PO OPSTANAK! Mladost – Bačka u nedelju, 13. maja

U nedelju 13. maja sa početkom u 19 časova u okviru pretposlednjeg 36. kola Super …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.