nedelja, februar 18, 2018
Naslovna / Servisne informacije / Vremenska prognoza / Toplije, maksimalno 14 stepeni
FOTO: Stojan Maleš

Toplije, maksimalno 14 stepeni

BAČKA PALANKA: Toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4, a maksimalna oko 14 stepeni.

VOJVODINA: Još toplije i suvo sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1, a maksimalna dnevna 14 stepeni.

SRBIJA: Još toplije i suvo sa sunčanim periodima i malo oblaka. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2, a maksimalna dnevna do 16 stepeni.

NAREDNI DANI: U utorak, sredu i četvrtak i dalje toplo sa temperaturama znatno iznad proseka za ovo doba godine. Maksimalne temperature će prelaziti 10°C u većini predela, a ponegde dostizati 15°C. U četvrtak postepeno naoblačenje sa kišom na severu Srbije. U petak zahlađenje sa kišom, a na planinama sa snegom.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Očekuje se povoljnija biometeorološka situacija što će pogodovati hronično obolelim i osetljivim osobama. Srčanim bolesnicima se savetuje da slede savete lekara. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Pročitajte i ovo

Rođeni, venčani i preminuli (05. februara- 12. februara)

Na osnovu podataka kojima raspolaže Matična služba Opštine Bačka Palanka, predstavljamo vam nedeljni izveštaj venčanih, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *