Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tdmvocec/public_html/backapalankainfo.com/index.php:1) in /home/tdmvocec/public_html/backapalankainfo.com/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 239
U BAČKOJ PALANCI OBELEŽEN MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA | Bačka Palanka Info - Vodič kroz Bačku Palanku
ponedeljak, april 6, 2020
Naslovna / Vesti / U BAČKOJ PALANCI OBELEŽEN MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA

U BAČKOJ PALANCI OBELEŽEN MEĐUNARODNI DAN VOLONTERA

Predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, ugostio je u utorak u svom Kabinetu predstavnike volontera Crvenog krsta Bačka Palanka i sekretara ove organizacije, Branislava Šobota, povodom 5. decembra – Međunarodnog dana volontera.

Predstavljajući volontere, sekretar Šobot je rekao: „Volonteri su  osnovna snaga Crvenog krsta. U ovoj organizaciji oni se obučavaju o pružanju prve pomoći, motivisanju dobrovoljnih davalaca krvi, učestvovanju u akcijama prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene građane, obeležavanju svakog važnijeg datuma u okviru humanosti, zdravim životnim navikama i ponašanjima, edukacijama i ostalim našim aktivnostima, programima i manifestacijama. Brojnost naših volontera varira u zavisnosti od potreba. Stalni minimum u broju volontera je 130 u celoj opštini Bačka Palanka“.

Predsednik opštine se zahvalio volonterima na nesebičnom radu i naglasio da volonterizam i volonterski rad predstavljaju jedan od najefikasnijih oblika učestvovanja građana u procesima razvoja zajednice, afirmišući ono najplemenitije u ljudima – slobodu, jednake mogućnosti, bezbednost i pravdu za sve ljude.

Pročitajte i ovo

Četiri penala, tri gola u Palanci, dva sa bele tačke, Bačka pobedila Spartak

Vojvođanski derbi pripao domaćinima pred 2.000 svedoka sudija Simović u centru pažnje OFK Bačka – …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.