субота, 15 августа, 2020
Насловна / Вести / У Бачкој Паланци освежено тридесет учионица

У Бачкој Паланци освежено тридесет учионица

Тридесетак запослених из свих целина компаније „Таркет“ у Србији укључило се у акцију кречења учионица у Основној школи „Вук Караџић“ у Бачкој Паланци, иначе највећој васпитно образовној установи у овој општини.

У оквиру донације којом је окречено 30 учионица, постављене су и винил подне облоге у три учионице ове школе.

– Ово је још једна акција у оквиру пројекта наше компаније коју смо назвали „Таркет брине“ – рекла је Драгана Стојановић, менаџерка корпоративних комуникација ове компаније. 

– Пројекат се спроводи у свим нашим компанијама, а то значи у око 100 земаља. Циљ је да се допринесе унапређењу услова и квалитета живота у окружењу у којима су компаније „Таркет“ присутне. Посебно смо поносни на учествовање тима наших запослених, а то је наш начин да донирамо и наше време и да допринесемо побољшању услова боравка у школи како ђацима тако и просветним радницима. Раније смо сличну акцију имали и у овдашњој Предшколској установи „Младост“, а до почетка школске године планирамо још акција у некој од школа у бачкопаланачкој општини, једна од њих биће у паланачкој ОШ „Свети Сава“.

Директорка ОШ „Вук Караџић“ Сања Ралић, поред захвалности компанији „Таркет“ истиче да је ова компанија имала слуха за потребе ђака и просветара. Акцији се прикључио и део запослених у школи и неколицина ученика, који су дошли да пруже помоћ.

М. Суџум

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.