nedelja, april 5, 2020
Naslovna / PIŠTALJKA / Ugrožena bezbednost dece koja idu u OŠ Vuk Karadžić! Ko je odgovoran?!

Ugrožena bezbednost dece koja idu u OŠ Vuk Karadžić! Ko je odgovoran?!

Na najprometnijoj raskrsnici u Bačkoj Palanci, raskrsnici ulica Kralja Petra I i Svetozara Miletića kod pravoslavne Crkve, semafor ne radi više od mesec dana.

Naša deca koja idu u OŠ Vuk Karadžić svakodnevno su izložena velikoj opasnosti, jer tim ulicama prolazi more automobila i kamiona a dečica prelaze ulice na potpuno nesiguran način!


Molimo Vas da nam pomognete i pitate nadležne da li čekaju da neko dete pogine pa da reaguju, tj osposobe semafor!

Pročitajte i ovo

Bačkopalančani apeluju na lokalnu vlast! „Vratite nam igralište“ !

U poslednjih nekoliko dana, a naročito danas dobili smo mnogo pritužbi, tj molbi naših sugrađana …

3 Komentari

  1. Ponovo radi bioskop (semafor)…Posle otprilike dva meseca,neko se setio i za građane koji ne glasaju,a za nekoliko godina će moći.

    • Još da dodam.Semafor ništa ne znači,jer u miletićevoj ulici iako je ograničenje 30km,bahati vozači još dodaju „gas“.Ista situacija i u glavnoj,kod maxi-a.Dali će naša,ili njihova policija reagovati,pa radarisati i kažnjavati vozače koji ne propuste pešake,a pogotovo najmlađe sugrađane.Molim nadležne iz ove jadne nam opštine bačke palanke,da reaguju.Kako god bilo u državnu školu im deca moraju ići,kao i naša(jer mogu da biraju srednju i fakultete…).

  2. Mileticeva i Kralja Petra su odavno trebale biti 2+2 ulice odnosno bulevari, izuzetno su siroke i postoji mogucnost za to a s obzirom na broj vozila to bi bilo pozeljno, raskrsnica kod crkve bi trebala da bude kruzni tok.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.