Насловна / ПИШТАЉКА / Угрожена безбедност деце која иду у ОШ Вук Караџић! Ко је одговоран?!

Угрожена безбедност деце која иду у ОШ Вук Караџић! Ко је одговоран?!

На најпрометнијој раскрсници у Бачкој Паланци, раскрсници улица Краља Петра I и Светозара Милетића код православне Цркве, семафор не ради више од месец дана.

Наша деца која иду у ОШ Вук Караџић свакодневно су изложена великој опасности, јер тим улицама пролази море аутомобила и камиона а дечица прелазе улице на потпуно несигуран начин!


Молимо Вас да нам помогнете и питате надлежне да ли чекају да неко дете погине па да реагују, тј оспособе семафор!

Прочитајте и ово

У Дому здравља већ дуже време не ради гинеколошки ултразвук!

У Дому здравља у Бачкој Паланци већ дуже време не ради гинеколошки ултразвук! Имам здравствених …

3 Коментари

  1. Ponovo radi bioskop (semafor)…Posle otprilike dva meseca,neko se setio i za građane koji ne glasaju,a za nekoliko godina će moći.

    • Još da dodam.Semafor ništa ne znači,jer u miletićevoj ulici iako je ograničenje 30km,bahati vozači još dodaju „gas“.Ista situacija i u glavnoj,kod maxi-a.Dali će naša,ili njihova policija reagovati,pa radarisati i kažnjavati vozače koji ne propuste pešake,a pogotovo najmlađe sugrađane.Molim nadležne iz ove jadne nam opštine bačke palanke,da reaguju.Kako god bilo u državnu školu im deca moraju ići,kao i naša(jer mogu da biraju srednju i fakultete…).

  2. Mileticeva i Kralja Petra su odavno trebale biti 2+2 ulice odnosno bulevari, izuzetno su siroke i postoji mogucnost za to a s obzirom na broj vozila to bi bilo pozeljno, raskrsnica kod crkve bi trebala da bude kruzni tok.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *