субота, 19 септембра, 2020
Насловна / Вести / Упознајте малу Анђелу Несторовић! 

Упознајте малу Анђелу Несторовић! 

Да се Анђела Несторовић, дванаестогодишња девојчица у великој мери разликује од већине певача на овим просторима, доказала је синоћ у емисији Пинкове Звездице.

А кад су у малој Анђели први пут препознали таленат, рећи ће нам њена мајка.

– Анђела је на школској приредби у којој су учествовале њене старије сестре ухватила за руку једну од њих, почела да игра што је изазвало овације публике, велики аплауз и коментар наставника музике да ће то дете једног дана бити певачица. – рекла је на почетку мајка ове изузетно талентоване девојчице и наставила…

– Док су се три старије сестре припремале за свирачке наступе, Анђела је са најмлађом (петом) сестром играла око њих и тражила своје место.

Сестре Несторовић (приватна архива)

Какав је Анђела ученик и на којим је све такмичењима учествовала до сад, рећиће нам једна од Анђелиних сестара

– Анђела је одличан ученик шестог разреда ОШ „Алекса Шантић“ у Гајдобри и ученик 4. разреда ниже МШ „Стеван Христић“ у Бачкој Паланци, одсек клавир. Учествовала је на такмичењима из клавира и освајала прва места.
Одувек воли да пева и помало стидљиво показивала је свој таленат. Први пут наступила је на књижевној вечери у Гајдобри где је отпевала песму „Тражим“ Тијане Богићевић и одушевила све присутне.

Анђела на новогодишњем концерту музичке школе

Како сте дошли на идеју да Анђелу пријавите у Пинкове Звездице?

– На мамин предлог, пријавила се на аудицију Пинкових звездица. На тој великој сцени Анђела је имала свој први јавни наступ и контакт са публиком. На овом такмичењу наступа са великим жаром, јер никада раније није имала прилику да пева за толики број људи уживо, а посебно јој је драго што је прате и подржавају многи које она и не познаје. За њу је забавно и то што има прилику да се дружи са вршњацима који гаје љубав према музици, као и да добије савете од великих звезда које су у жирију. – објаснила нам је Анђелина сестра.

Нама остаје да ову сјајну и талентовану девојчицу испратимо у будућности, да јој пожелимо срећу и да у овом престижном такмичењу стигне до првог места.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.