Насловна / Вести / ВИДЕО: Представљена нова Нокиа 3310, коштаће 49 евра

ВИДЕО: Представљена нова Нокиа 3310, коштаће 49 евра

Један од глобалних лидера у свету технологије Нокиа представила је данас на конгресу у Барселони нове уређаје којима ће побољшати понуду.

Оно што је највише обрадовало велики број људи је повратак популарног мобилног телефона Нокие 3310.

Из компаније су рекли како ће овај мобилни телефон бити 10 пута бржи, имаће популарну игрицу „Змијице“ и популарни звук звона. Има и камеру, али од два мегапиксела. Биће доступан у неколико веселих боја. Коштаће 49 евра. Игра „Змија“ ће бити доступна и путем Фацебоок Мессенгера за све кориснике.

Дизајниран је да буде резервни телефон, у случају да останете без свог. Позитивно је што батерија може да издржи 22 сата разговора, а ако не користите мобилни, батерија ће трајати и до 30 дана. Такође, замењива је.

Нокиа је представила новине када су у питању паметни телефони. Нокиа 3 коштаће 139 евра. Има дисплеј од 5,2 инча који је заштићен специјалним стаклом Цорнинг Горилла.

Ту су и Нокиа 5 и Нокиа 6 који ће бити доступни у другом кварталу ове године. Нокиа 5 са дисплејом од 5,2 инча, продаваће се у пет боја и коштаће 189 евра. За Нокију 6, која је постала апсолутни хит у Кини, биће потребно издвојити издвојити 299 евра. Има дисплеј од 5,5 инча и Долбy звучнике.

Битно је истаћи да су унапређене камере, дизајн и дисплеји на сва три телефона.

Директор компаније Раџив Сури представио је нову услугу 5Г којом желе да трансформишу комуникацију путем технологија. Из компаније су рекли како је ово велика инвестициона одлука, а да ће 5Г помоћи експертима из света технологије и пословним људима да боље, брже и ефикасније планирају и постижу циљеве.

Прочитајте и ово

ОБАВЕШТЕЊЕ О СПРОВОЂЕЊУ КАМПАЊЕ „ЗАШТИТИМО СЕ ОД ГРИПА“ ОД 16. ДО 20. ОКТОБРА 2017. ГОДИНЕ

У сарадњи са Светском здравственом организацијом (СЗО) и под покровитељством Министарства здравља, Србија учествује у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *