ponedeljak, maj 20, 2019
Naslovna / Informacije / Visoke ocene za fabrike kompanije Tarkett u Srbiji
Deo pogona Tarketta u Bačkoj Palanci

Visoke ocene za fabrike kompanije Tarkett u Srbiji

Fabrike kompanije Tarkett u Srbiji ostvarile su izuzetan uspeh na redovnom godišnjem WCM (World Class Manufacturing – proizvodnja svetske klase) auditu, koji je sproveo centralni tim Tarkett Grupe (Pariz).

Kako se navodi u saopštenju kompanije, fabrika za proizvodnju podnih obloga od vinila (BU RHE) dostigla je nivo zlata i tako postala prva fabrika u istočnoj Evropi i samo jedna od ukupno tri Tarkettove fabrike u svetu sa dostignutim zlatnim nivoom u primeni WCM metodologije. Fabrika za proizvodnju parketa (BU Wood) osvojila je srebro na ovom auditu, dok je fabrikama za proizvodnju tekstilnih podnih obloga (BU Tekstil) dodeljena bronza.

Metodologija proizvodnje svetske klase (WCM) primenjuje se u Tarkettu u Srbiji od 2010. godine, sa ciljem kontinuiranog poboljšanja poslovnih procesa, razvoja inovativnosti i unapređenja proizvodne izvrsnosti. WCM uključuje i korisnički servis, lanac snabdevanja i fokusirano unapređenje. Sve aktivnosti koje se sprovode u okviru ove metodologije usmerene su na poboljšanje procesnih performansi, konkurentnosti, zadovoljstva klijenata i postizanje izuzetnih rezultata u pogledu bezbednosti na radu i zaštite životne sredine, objašnjeno je.

Miroslav Okuka – Generalni direktor Tarkett doo

– WCM – proizvodnja svetske klase je osnova naše poslovne filozofije, naš način razmišljanja koji je duboko involviran u svaku poslovnu aktivnost. Izuzetni rezultati audita proističu iz posvećenosti svih naših timova i snažnog fokusa na dostizanje najviših standarda u svim oblastima. Za sve nas u Tarkettu Srbija ovo je važno priznanje i dodatni podsticaj za dostizanje još viših ciljeva – rekao je Miroslav Okuka, generalni direktor Tarketta, povodom rezultata WCM audita.

(E-Kapija)

Pročitajte i ovo

Četiri penala, tri gola u Palanci, dva sa bele tačke, Bačka pobedila Spartak

Vojvođanski derbi pripao domaćinima pred 2.000 svedoka sudija Simović u centru pažnje OFK Bačka – …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.