понедељак, 10 августа, 2020
Насловна / Вести / Култура / Биоскоп / БИОСКОП: За викенд филм Николе Која „Стадо“ 

БИОСКОП: За викенд филм Николе Која „Стадо“ 

У Градском биоскопу Бачка Паланка у суботу 26. новембра од 19.00 и 21.00 часова и у недељу 27. новембра од 18.00 и 20.00 часова биће приказан филм „СТАДО“ , чију режију по први пут у каријери потписује Никола Којо.

Садржај:
Стадо је урнебесна сатирична комедија о животу иза камере. Често већа драма претходи филмској или телевизијској драми коју гледамо. Неизлечиви ентузијасти, слепи за објективне околности, стављају на коцку своју егзистенцију у жељи да направе велико уметничко дело. Ово је прича која може бити испричана на много језика и у много држава, па чак и у много различитих времена.До сјаја и бљештавила црвеног тепиха на свечаној премијери не долази се путем посутим ружама, већ компромисима, борбом, па и пактом са ђаволом ако је потребно. Може се рећи да је СТАДО засновано на истинитој причи и на причи која се у овом тренутку одвија око неког сличног пројекта и одвијаће се док постоје уметници и док постоји држава.

Глумачку четворку која својим талентом и искуством носи овај филм чине Никола Којо, Зоран Цвијановић, Весна Тривалић, Наташа Нинковић, а део СТАДА су и Срђан Тимаров, Никола Ђуричко, Војин Ћетковић, Петар Стругар, Горан Радаковић, Христина Поповић, Бранислав Трифуновић и многи други.

Цена улазнице је 250 динара

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.