субота, 19 септембра, 2020
Насловна / Вести / Занимљивости / Дан кад сте рођени открива каква сте особа

Дан кад сте рођени открива каква сте особа

У астрологији се дан рођења сматра веома важним показатељем особина и животног пута. Следе астролошка одређења за сваки дан у недељи. Сазнајте да ли сте „рођени под срећним околностима“.

Понедељак

Понедељком влада Месец, променљива планета, па су и људи рођени овог дана променљивих распложења. Важно им је да у животу имају чврст ослонац, да су породица, пријатељи, а касније и емотивни партнер увек уз њих.

Уторак

Владалац уторка је планета Марс, симбол енергије и снаге, а ово име је у римској митологији носио Бог рата. Људи рођени на овај дан су борбеног духа, веома су упорни, али и склони нервози.

Среда

Средом влада Меркур, планета комуникације и интелекта. Особе рођене на овај дан краси висока интелигенција, елоквенција. За њих се често говори да имају велики утицај на друге људе. Изразито су знатижељни због чега су им нон-стоп потребни изазови.

Четвртак

Четвртим даном у недељи управља Јупитер, симбол оптимизма и хумора, па ове особине красе људе рођене у четвртак. Одликује их изражена потреба за слободом и независношћу због чега се ретко задржавају дуго на једном месту.

Петак

Венера је „добила“ петак. Планета љубави и лепоте подарила је особама које су на свет дошле петог дана у недељи, таленат за уметност и изражену сензибилност. Остављају утисак као да живе „у неком свом свету“, склоне су идеалистичким жељама, а романтику једноставно обожавају. Воле и цене лепоту и труде се да њоме испуне живот.

Субота

Ко се родио у суботу, практичан је и рационалан. Често и зрелији од своје генерације. Не воли промене, јер га неретко мучи мањак самопоуздања. За овакве карактеристике кривац је планета Сатурн која ведри и облачи претпоследњим даном у недељи.

Недеља

Овај дан је под блиставом контролом Сунца. Према народном веровању, недеља је веома срећан дан, а људи рођени у срећну недељу веома су харизматични, ведри и оптимистични. Увек их привлачи нешто другачије и ново, а покоравање друштвеним нормама није за њих. Истовремено су веома стабилни.

Прочитајте и ово

Кажњен са 160 евра јер је полицајце назвао штрумфовима

Један Аустријанац је кажњен са 160 евра пошто је полицајце назвао „штрумфовима“, у посту на …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.