субота, 19 септембра, 2020
Насловна / Вести / ДЕТАЉИ БРУТАЛНОГ ЗЛОЧИНА КОЈИ ЈЕ УЖАСНУО БАЧКУ ПАЛАНКУ: Био је пијан, ушао је када је видео да је сама у пекари и извадио нож од 15цм
фото: Слађана Стојановић

ДЕТАЉИ БРУТАЛНОГ ЗЛОЧИНА КОЈИ ЈЕ УЖАСНУО БАЧКУ ПАЛАНКУ: Био је пијан, ушао је када је видео да је сама у пекари и извадио нож од 15цм

Драган Рикановић (65) из Бачке Паланке упао на посао код невенчане супруге Јасмине Давидовић (54), која га је оставила, пререзао јој врат и искасапио стомак

Драган Рикановић (65) из Бачке Паланке ухапшен је због сумње да је усред дана у пекари брутално убио невенчану супругу Јасмину Давидовић (54). Рикановић се терети да је несрећној жени искасапио стомак, а потом јој је пререзао гркљан.

После хапшења Рикановић је причао неповезано и конфузно, правећи се да се не сећа злочина који се догодио у уторак пре подне.

Пијани убица

– Нисам ја њу убо ножем. Она је мене по руци, па је сама себе једном у стомак. Али ако ви кажете да сам је ја убо, ја ћу јој се извинити кад ме пустите. А ми смо се посвађали јер није хтела да ми се врати, а ја нисам могао да живим без ње – рекао је Рикановић.

Јасмина је радила у пекари „Миланезе“ на периферији Бачке Паланке.

фото: Слађана Стојановић

– Њена колегиница је отишла, а Драган је ушао кад је видео да је сама у пекари. То је мали објекат и није могла никако да му побегне. Он је био пијан, чак је имао преко један промил алкохола у крви, а са собом је понео кухињски нож с дрвеном дршком сечива око 15 цм. Није стигла ништа да му каже, он јој је прво забио нож у стомак, па јој је буквално врат пререзао, а онда јој је нанео још један убод у стомак, и то тако силно да је буквално искривио нож копајући по стомаку. Издахнула је на путу за болницу у Новом Саду – каже наш извор.

Болесно љубоморан

Како прича једна од мештанки, њих двоје су три године живели у ванбрачној вези, као подстанари на истој адреси, у Улици војводе Живојина Мишића:

– Она га је оставила пре три месеца због патолошке љубоморе, али се он није мирио с тим. Стално ју је узнемиравао. Изашао је из тог стана, али ју је пратио и није јој дао мира. Несрећна жена је разведена, мајка троје деце. Једно дете живи с оцем у Крагујевцу, а две ћерке су у Новом Саду. Ово је страшно, исмасакрирао ју је усред дана.

Јуче је у тај стан дошао бивши супруг с једном ћерком како би покупили нека документа, али нису желели да причају о овом случају, само су рекли да немају никакав коментар.

Павле Менђан, мештанин

КОЈА БУДАЛА ДА УБИЈЕ ЖЕНУ!

– Ишао сам у ту пекару да купим хлеб можда сат времена пре несреће. Јасмина је одскора ту радила. Није ми јасно која је то будала да убије жену. Она је била фина и културна. А он нема „ни метар и жилет“. Како се није одбранила кад је много крупнија од њега – каже мештанин Павле Менђан.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.