понедељак, 10 августа, 2020
Насловна / Вести / Ђинђуверај – Сајам уникатно ручно рађеног накита 22. децембра!

Ђинђуверај – Сајам уникатно ручно рађеног накита 22. децембра!

Организациони тим „Ђинђувераја“ сајма уникатно ручно рађеног накита, након дуже паузе после маја (с обзиром да септембарски сајам није одржан), враћа се конкурсом за излагаче за Новогодишњи Ђинђуверај који ће се одржати 22. Децембра у кафе бару „Тема“.

-Након да, каземо тако, принудне, паузе, враћамо се подједнако креативни, насмејани, ведри и спремни да поново угостимо креативце на „Ђинђуверају“ и то баш у празничном расположењу. Овога пута оно што је другачије када је у питању Новогодишњи сајам, али и сајам уопште, јесте да расписујемо конкурс за излагаче који би да излажу код нас, а ми ћемо одабрати осам креативаца који ће се тога дана дружити са нашим суграђанима, и свакако нама. Конкурс је стартовао и трајаће до 16. децембра а све што је потребно јесте да ваше основне податке, има и презиме, назив радионице и број телефона као и три фотографије на којима су комади накита који би сте изложили на сајму, пошаљете на Емаил адресу: тањаданцо@гмаил.цом. На конкурс могу да се пријаве сви, тј, желимо да истакнемо да на кокурс могу да јаве и излагачи коју сам већ били на Новогодишњем сајму. Ми ћемо наравно након наше одлуке благовремено и обавестити који су то креативци који ће нам доћи. – истиче Татјана Данчо.

Манифестација је и овог пута на истом месту, у кафе бару „Тема“ и целодневног је карактера.

-Прошле године имали смо заиста лепу сарадању са кафе баром „Тема“ и ове године желели смо да је наставимо, што је било на обострано задовољство. Такође, сматрамо да су и сугрђани лепо реаговали на промену локацију, те у сасвим фином броју и посетили прошлогодишњи сајам. Новогодишњи Ђинђуверај и овог пута биће читав дан, и то од 11 па до 20 часова. Биће то још једно лепо и весело друзење и наравно, прилика, да у дане пред дочек Нове Године и весеље, даме одаберу неки од одговарајуцих комада накита. – додаје Тамара Јожић.

Организатор сајма је Омладински центар уз подршку Туристичке организације Бачка Паланка.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.