петак, 18 септембра, 2020
Насловна / Вести / Хороскоп открива који је идеални посао за вас

Хороскоп открива који је идеални посао за вас

Како да одаберете животни позив, тако да звезде „раде за вас“.

Ован

Ован мора да буде најбољи у свему што ради. Вредан је и даје свој максимум увек. Воли да буде главни па ако не може да напредује, онда мења фирму. Најбоље би било да ради сам, као приватник. Добар је као организатор, менаџер, спортиста, тренер. Битно је да је радно место динамично јер се он ту најбоље снађе.

Бик

Бикови су стабилни и смирени. Они се тешко прилагођавају и тешко праве промене. Ту су где јесу док им је добро. Материјална страна сваког посла им је битна, па је то оно што може да их натера на промену ако нису задовољни. Покушаће да се баве нечим што воле да раде, уметнички послови, прављење накита, дизајн, музика све то спаде у интересовање Бика. Али и економија, банкарство, угоститељство су исто гране у којима ћете наћи највише припадника овог знака.

Близанци

Они увек могу да раде два посла. Оно што је сигурно је да они морају да раде неки посао где се доста прича. Најбољи професори, предавачи, туристички водичи или било шта што је њима забавно је препорука. Они нису створени за статичне послове. Воле да подучавају људе. Дизајн и маркетинг су исто препорука за њих.

Рак

Ракови су традиционални и воле сигурност. Воле да раде од куће, то им баш прија. Најбољи педагози, васпитачи и учитељи су рођени у овом знаку. Одлични су у раду са децом, рад у здравству је препорука, али су они и идеални угоститељи. Ништа им није тешко ако ће то њихову породицу обезбедити материјално.

Лав

Лав мора да се бави јавним послом. Он је за пример другима. Ретко кад бира занимања која су затворенијег типа, да седе код куће, сем кад су ‘сами свој газда’. Не воле пуно да раде, али су перфектни у свему што раде. Битно је да не покваре свој углед на послу и лако достигну високе позиције. Политика, предавање, јавни наступи, глума, музика, водитељство, новинарство, мода – ова занимања су идеална за Лавове.

Девица

Девица је знак који је јако одговаран. Они имају грижу савести ако нешто не ураде како треба. Одлични су запослени, али као шефови су перфекционисти. Презахтевни су. За њих су добри послови у администрацији, у здравству. Добри зубари и еколози, као и писци су рођени баш у овом знаку. Професори језика су углавном Девице.

Вага

Ваге су сјајне као правници, судије, продавци или уметници. Њима је битно да могу да сарађују са другима, да их уче нешто или да им помогну да им живот буде бољи. Организатор венчања или матичар су добра занимања за Вагу. Ваге могу имати и два посла и не би им то било тешко да постигну.

Шкорпија

Шкорпија од малена зна шта хоће да буде. Са њом је прилично лако. Воли да се бави нечим што је везано за новац, банкарство је ту опција. Може да буде добар лекар, психолог, психотерапеут. Проницљива је и интелигентна. Порески инспектор или полицајац су исто тако добра занимања за овај знак.

Стрелац

Стрелац увек мисли да може да се бави сваким послом, али то није далеко од истине. Он воли да учи и да се усавршава, па ако је факултетски образован радиће у струци. Може бити добар туристички водич, трговачки путник, комерцијалиста. Одличан је као професор, неко ко подучава, лако ради са људима. Може доста да касни и да понекад буде неозбиљан, али му само треба добра организација.

Јарац

Одлично се сналазе са повећаним захтевима надређених. Јарчеви имају добру организацију и све што им неко повери бива одрађено савршено и на време. Напорно раде, ништа им није тешко. Могу да буду одлични археолози, дизајнери, архитекте, градитељи. Воле практична занимања и у томе су најбољи. Они су највреднији знак у Зодијаку.

Водолија

Тешко је укротити Водолије. Особе рођене у овом знаку имају доста идеја, воле да сарађују одлично са другима. Воле да раде у тиму. За њих је сјајно било шта што могу да раде везано за неку групу људи, удружење. Исто тако, наука, дизајн, новинарство су одлична ствар за њих. Највише људи из света ИТ индустрије је рођено у овом знаку. Ту нема грешке.

Рибе

Рибе су променљив и прилагодљив знак. Особе рођена у знаку Риба би могле да раде разне послове. Осетљиве су, па би требало да раде са људима. Било шта што има везе са психологијом, медицином, помагањем другима. Социјални радници или људи који раде за добробит других су углавном рођени у овом знаку. Уметност им је један од избора, јер их занима та област – било да је у питању певање, цртање или плес.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.