nedelja, jul 21, 2019
Naslovna / Vesti / KAJAKAŠI NA PRIJEMU KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE

KAJAKAŠI NA PRIJEMU KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE

Danas, 25. septembra 2018. godine, predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica upriličio je prijem za naše kajakaše Stefana Vekića, Strahinju Stefanovića, Marka Dragosavljevića i Milenka Zorića. Prijemu su prisustvovali i Član upravnog odbora Kajakaškog saveza Srbije Čedo Karanović, predsednik Kajak kanu kluba „Tarket“ iz Bačke Palanke Miroslav Rodić, sekretar KKK „Tarket“ Vladimir Perak i direktor USR „Tikvara“ Darko Božović.

Na Svetskom prvenstvu u Portugalu Vekić je osvojio srebro kao i Stefanović na Svetskom prvenstvu u Bugarskoj. Dragosavljević se ovenčao srebrom na 18. Mediteranskim igrama u Španiji i bronzom u Beogradu na Evropskom prvenstvu, a Zorić se sa Svetskog prvenstva u Španiji vratio sa bronzom na grudima.

Predsednik Šušnica je pohvalio sve uspehe naših kajakaša i naglasio: „Vi ste naši ambasadori, vaši rezultati su doprineli da se u Bačkoj Palanci radi projekat regatne staze. Prema poslednjim vestima, sa izgradnjom regatne staze, koja će trajati tri godine, počeće se u martu 2020. godine“.

Miroslav Rodić se prisutnima obratio rečima: „Za pedeset godina, koliko postoji kajakaški klub, nikada nismo imali bolju saradnju sa lokalnom samoupravom a pogotovo sa predsednikom opštine. Svaki put nam se javi na telefonski poziv, nastoji da pomogne u rešavanju problema i uvek upriliči prijem nakon svakog uspeha naših kajakaša“.

Pročitajte i ovo

Svečano uručena donacija Udruženju Multiple skleroze Bačka Palanka

Pod pokroviteljstvom Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja R. Srbije i Opštine Bačka …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.