понедељак, 1 јуна, 2020
Насловна / Вести / КАЈАКАШИ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

КАЈАКАШИ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Данас, 25. септембра 2018. године, председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница уприличио је пријем за наше кајакаше Стефана Векића, Страхињу Стефановића, Марка Драгосављевића и Миленка Зорића. Пријему су присуствовали и Члан управног одбора Кајакашког савеза Србије Чедо Карановић, председник Кајак кану клуба „Таркет“ из Бачке Паланке Мирослав Родић, секретар ККК „Таркет“ Владимир Перак и директор УСР „Тиквара“ Дарко Божовић.

На Светском првенству у Португалу Векић је освојио сребро као и Стефановић на Светском првенству у Бугарској. Драгосављевић се овенчао сребром на 18. Медитеранским играма у Шпанији и бронзом у Београду на Европском првенству, а Зорић се са Светског првенства у Шпанији вратио са бронзом на грудима.

Председник Шушница је похвалио све успехе наших кајакаша и нагласио: „Ви сте наши амбасадори, ваши резултати су допринели да се у Бачкој Паланци ради пројекат регатне стазе. Према последњим вестима, са изградњом регатне стазе, која ће трајати три године, почеће се у марту 2020. године“.

Мирослав Родић се присутнима обратио речима: „За педесет година, колико постоји кајакашки клуб, никада нисмо имали бољу сарадњу са локалном самоуправом а поготово са председником општине. Сваки пут нам се јави на телефонски позив, настоји да помогне у решавању проблема и увек уприличи пријем након сваког успеха наших кајакаша“.

Прочитајте и ово

Svečano uručena donacija Udruženju Multiple skleroze Bačka Palanka

Pod pokroviteljstvom Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja R. Srbije i Opštine Bačka …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.