петак, 18 септембра, 2020
Насловна / Вести / Љубавни хороскоп за јануар 2018. године

Љубавни хороскоп за јануар 2018. године

Јануар 2018. године је под утицајем Марс – Јупитер коњункције из Шкорпиона. Коњункција ће се оформити 7. јануара, али утицај те коњункције почеће да се осећа већ у задњој декади децембра 2017. године. Коњункција ће деловати све док Марс не изађе из Шкорпиона, 26. јануара.

ОВАН

Током прве две декаде јануара 2018. године Венера, планета љубави и владар куће парова Овна је у кући каријере и друштвеног статуса. Овај положај Венере доноси избирљивост када се ради о односима и више пажње ћете посвећивати људима које сматрате вредним ваше пажње, дивљења и који су ситуирани из хијерархијског кута гледишта или који вам могу помоћи да напредујете према својим циљевима. Постоје везе с надређенима, службеницима или популарности. Коњункција Венере са Сунцем и Плутоном говори о ситуацијама с посебним значењем, потенцијално напетим, које ће захтевати доношење одлука. Марс, владар Овна, у коњункцији је с Јупитером, а то говори о великој физичкој снази и огромној сексуалној моћи. Помрачење Месеца, исто тако, наглашава огромну сексуалну моћ, крајем месеца.

БИК

Марс и Јупитер и даље утичу на ваша осећања током јануара 2018. године, посебно у првом делу месеца, али ће распон осећања варирати током целог месеца. Обе планете су енергичне и предузимљиве и зато можете очекивати буран љубавни живот, зачињен страшћу и лепим гестовима. С друге стране, можда се нећете изражавати на очиглед, али ће можда вама неко страствено показивати пажњу. Овакав склоп планета повољан је за пустоловине, али и за оне парове који имају заједничке активности и циљеве, који захтевају храбро деловање и то на широкој палети могућих планова. Ово је узбудљиво време, али мало опреза није на одмет.

БЛИЗАНЦИ

Током прве декаде јануара 2018. године Меркур, владар Близанаца, и даље се налази у кући парова Близанаца. Ово је крај циклуса који је започео у новембру и који је требало да вас подучи важним лекцијама у вашем љубавном животу. За неке, ово је крај екстремних акција у љубавном животу. Уживајте, сада ће ствари бити пуно једноставније и усмереније према жељеном правцу. Повремено се може чинити да се ствари пребрзо одвијају, али разлог томе је коњункција Јупитера, владара куће парова Близанца, с нестрпљивим Марсом. Друга декада месеца је опуштенија, а трећа усмерена према интелектуалним, културолошким или духовним циљевима. Немојте се изненадити ако вам се догодити романса на путовању или ако уђете у везу на даљину.

РАК

Нећете упасти у овакав период често! Уз Марс и Јупитер у кући љубави и еротике, током јануара 2018. године, сексуална моћ Ракова досеже нове висине и жеља за романтичним искуствима је толико јака да привлачи прилике у љубавном животу. Ако их и не привучете, тражите и испровоцираћете их. Моћ ваше страсти је незаустављива, осећаји и сензације у телу су снажни, искре врцају на све стране. Истовремено кућа парова Рака је горућа и кроз њу пролазе Сунце, сензуална Венера, Марс, Плутон и мудар Сатурн који се јако труди да одржи некакав ред и који вас подсећа на обавезе. Све у свему, јануар је значајан месец у којем ћете добити велики залогај.

ЛАВ

Јануар 2018. године усмериће вашу пажњу према практичним питањима у животу више него на љубавни живот. Ипак, то не значи да не може бити и другачије комбинације. Зато што су Венера, планета љубави и Сатурн, владар куће парова Лава у кући посла Лава, могли би ући у везу с неким с киме радите или кога упознате преко посла. Могли би упознати неког при обављању послова или кроз заједнички рад на пројекту. С друге стране, због тога што је Јупитер, владар куће љубави и деце, у кући дома, заједно са Марсом, могуће је да ћете ви или вољена особа пролазити кроз одређене драме и потешкоће везано за дом, родитеље, породицу или децу.

ДЕВИЦА

Јануар 2018. године је посебан месец зато што сада можете надрасти све баријере, блокаде, страхове, ограничења и удисати пуноћу љубави пуним плућима. Кроз кућу Девице током јануара пролази ни мање ни више, него пет планета: горуће Сунце, Меркур (владар Девице), Венера (планета љубави), интензиван и страствен Плутон (владар куће о којој говоримо). Све ове планете појачавају ваше сексуалне и романтичне потребе и жеље и доносе снажан љубавни и сексуални набој атмосфере. Поврх свега, Јупитер, владар куће парова Девице, заједно је с ватреним Марсом и зато Девице, опрезно, јер би ствари могле постати дивље!

ВАГА

Кроз прве две декаде јануара 2018. године углавном ћете бити усмерени на дом и породицу. Имаћете потребе за више приватности и интимности, зато ће вам одговарати стари, искушани и искрени односи. Може се радити и о периоду у којем ћете ви и ваша боља половина бити окупирани новцем, домом и оним што поседујете заједно. Смисао за практично влада над осећањима. Али, атмосфера се мења видно у последњој декади јанаура, када Сунце, заједно са другим планетама, између којих и Венера, планета љубави и владар Ваге, улазе у вашу кућу еротике. Тада почиње период од неколико недеља у којем ћете имати среће у љубави, пуно лепих и романтичних тренутака, лепих гестова и страсти.

ШКОРПИЈА

Марс и Јупитер остају у Шкорпиону током јануара 2018. године. Страст и освајачки дух су на врхунцу. Марс – Јупитер коњункција предиспозиција је за краткотрајне љубави, храбре романтичне потезе, па чак и непромишљене и обећава пуно акције. Кроз прве две декаде, Венера, планета љубави и владар куће парова Шкорпиона, налази се у вашој трећој кући, што значи да у вашем љубавном животу можете очекивати расправе, поруке или путовања због љубави, а интелектуални афинитети вас могу повезати. У задњој декади јануара, ватра се смирује мало и атмосфера постаје мирнија и стабилнија, дом и породица постају приоритети.

СТРЕЛАЦ

Током прве декаде јануара 2018. године, Меркур, владар куће парова Стрелца, пролази кроз последњи стадијум процеса који је почео у новембру (ретроградни циклус у Стрелцу), који треба разоткрити одређене истине о вашој вези. Имајте то на уму како би одржали дуготрајну, хармоничну везу, која одговара вашим потребама. Компликован део Меркуровог ретроградног циклуса је готов и сада се ствари враћају у нормалу што ће заправо бити пријатно за већину Стрелчева. Друга декада јануара говори о могућем доношењу одлука везано за заједнички новац или ће осећања утицати на материјалне ствари. У задњој декади још ће неке бриге бити присутне, али важније су нове информације, комуникација и путовање у двоје.

ЈАРАЦ

С Венером у Јарцу, прве две декаде јануара су повољне за љубав, уживање и хармонију. Венера вам доноси сензуалност, љупкост и снагу завођења. Ваше присуство је угодније и пожељније. Атрактивнији сте и имаћете више добити кроз разне ситуације које ће вам олакшати односе с другима и појавиће се нека нова осећања. Вашим љубавним животом владаће брижност, разумевање и оптимизам. Због присуства Венере у Јарцу, али и због Марс – Јупитер коњункције у вашој 11. кући, јануар је месец у којем ћете се дружити више и кретати се у ширем кругу људи. Веће су шансе да упознате нову љубав или да се добро забавите с вољеном особом.

ВОДОЛИЈА

Прве две декаде јануара 2018. године баш се и не истичу. Догађања неће бити, чак би се могли осећати равнодушно и као да тражите уточиште. Може доћи до удаљавања или разочарања, посебно у другој декади. Ако тако ствари стоје, комуникација може побољшати све. Трећа декада је срећна: Венера, планета љубави, улази у Водолију и Сунце, владар куће парова Водолија. Сада је клима тотално другачија, пуна оптимизма и сензуалности. Игре које ће парови заиграти су брижност, нежност, ведрина и добро разумевање. У задњем делу месеца имаћете велику моћ завођења, очекујте повољне околности. Ако тражите срећу, наћи ћете је.

РИБЕ

Меркур, владар куће парова Риба је у кући каријере у првој декади јанаура 2018. године и његов дугачак боравак у овом подручју је при крају. Сада хармонизује емотивни и професионални живот. Венера, планета љубави, налази се у вашој 11. кући кроз прве две декаде, наговештава срећу, испуњавање нада и могућност сјајног провода у друштву вољене особе, у широком друштвеном кругу или ћете упознати неког новог на јавном догађају, групном дружењу и слично. У вашој 11. кући налази се и Меркур кроз задње две декаде јануара и потврђује ове могућности. Неке препреке ћете морати прећи средином месеца.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.