петак, 18 септембра, 2020
Насловна / Вести / Месец рођења открива какав вам мушкарац треба

Месец рођења открива какав вам мушкарац треба

Звезде свашта могу да открију, па чак и то каква особа би највише пријала вашој астро комбинацији. Месец рођења открива какав вам је мушкарац потребан, па чак и по цену да чекате на њега.

ЈАНУАР Мушкарац за вас ће се кад-тад појавити, а препознаћете га по снажним амбицијама и љубави према послу. Управо зато што сте такви и ви сами. Знате који су вам снови и сигурно корачате ка њиховом остварењу. Зато вам је потребан неко ко ће моћи да трчи заједно са вама и да вам буде подршка. Само таквог мушкарца неће уплашити ваша снажна природа и жеља за успехом.

ФЕБРУАР С обзиром на то да сте непредвидиви и пуни живота, потребан вам је стрпљив, али истовремено и знатижељан мушкарац. Неко ко ће вас волети и када сте у расположењу да пођете на пут у непознато и када сте тихи, замишљени и рањиви.

МАРТ Заслужујете некога ко ће вас третирати онако како вам доликује. С обзиром на то да сте неко ко саосећа са другима, да сте искрени и паметни – такав мора бити и ваш савршен мушкарац. Будите стрпљиве и доћи ће онај ко ће вас ставити на прво место, ко ће обожавати све ваше особине и неће му пасти на памет да вас искористи.

АПРИЛ Сачекајте да се појави онај ко ће се заљубити у вашу јединственост. Од ње су многи побегли и многи су се плашили тога што не желите да кријете емоције, али онај ко је прави за вас биће довољно самоуверен да остане.

МАЈ Треба вам неко ко може да прати ваш темпо. Као особа са изузетним фокусом, мотивом и страшћу, не треба вам неко ко ће упорно каскати за вама. Сасвим је у реду да свако од вас двоје води свој живот, али да сте у исто време ту једно за другог и бодрите се не бисте ли били бољи и успешнији.

ЈУН Треба вам неко коме неће бити проблем да се емотивно потпуно отвори и ко се неће уплашити своје рањивости. Наравно, то не подразумева да некоме будете раме за плакање или поправљате све оно што су му други у животу покварили. Вама је потребам неко ко ће вас волети као и ви њега.

ЈУЛ Треба вам мушкарац који ће обожавати да будете оно што јесте. Природа вам је таква да привлачите све око себе, зато заслужујете неког ко је довољно сигуран у себе и то му неће сметати. Не треба вам неко ко ће вам рећи да треба „мало да се смирите“ да би се он осећао боље у својој кожи.

АВГУСТ За вас је неко ко се не боји да буде искрен, ко ће вам рећи чак и оно што не желите да чујете. Ваша личност је многима узор и имате карактеристике правог вође, зато вам је потребан довољно јак мушкарац који неће дозволити да радите баш све што пожелите, поготово да газите преко њега. Што не значи да он неће бити поносан на вас. Једноставно, држаће вас у равнотежи.

СЕПТЕМБАР Никада не желите да престанете да учите нове ствари и стичете нова искуства. Зато вам је потребан партнер који вас у томе неће кочити. Али и неко коме неће бити тешко да се мало више потруди не би ли загребао дубље до вашег срца.

ОКТОБАР Имате толико много љубави и доброте да их људи често узимају здраво за готово. Зато ваш мушкарац треба да има исте или сличне карактеристике да би у ваш живот унео још више радости и љубави, а не бол и патњу.

НОВЕМБАР Изузетно сте радни и креативни, али понекад умете да будете и повучени и тихи. Зато вам је потребан мушкарац који ће волети све ваше стране и ко ће се увек трудити да се ви осећате опуштено. Сачекајте на онога ко ће вас волети такву каква јесте.

ДЕЦЕМБАР Вама треба неко ко ће увек бити спреман на забаву. Ви сте ведра особа пуна енергије и треба вам неко ко ће вас подстицати да се такви и развијате, а не неко ко ће вас кочити. Мушкарац који је за вас волеће вашу духовитост и блесаву природу, али ће бити и довољно озбиљан када је то потребно. Пре свега, за вас је неко ко може да вас насмеје.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.