субота, 19 септембра, 2020
Насловна / Вести / МУП ИЗДАО ОЗБИЉНО УПОЗОРЕЊЕ КОЈЕ СЕ ОНДОСИ НАЈВИШЕ НА ГРАЂАНЕ ВОЈВОДИНЕ: Велики ОПРЕЗ због ове појаве! (ФОТО)

МУП ИЗДАО ОЗБИЉНО УПОЗОРЕЊЕ КОЈЕ СЕ ОНДОСИ НАЈВИШЕ НА ГРАЂАНЕ ВОЈВОДИНЕ: Велики ОПРЕЗ због ове појаве! (ФОТО)

Према подацима о наркотицима, таблете екстазија имају 125 мг метилоксид-метамфетамина, што је највећа доза коју одрасла особа може да поднесе, док „Тесла екстази“ садржи скоро дупло више – чак 240 мг наведене материје, а самим тим и велики ризик од предозирања.

Наранџасте и изразито јаке таблете нове врсте екстазија са натписом “Тесла” откривене су данас у Пошти Нови Сад током редовне контроле цариника Управе царина.

Како Управа царина наводи у саопштењу пошиљка је стигла у Пошту у Новом Саду из једне продавнице боја и лакова у Харлему, а откривено је 250 таблета, упакованих у две алуминијумске кесице.

Након детаљне провере пронађених таблета, намењених примаоцу у Бачкој Паланци, цариници су изразили сумњу да се ради о изразито опасној синтетичкој дроги која у себи садржи велику количину штетних материја.

Према подацима о наркотицима, таблете екстазија имају 125 мг метилоксид-метамфетамина, што је највећа доза коју одрасла особа може да поднесе, док “Тесла екстази” садржи скоро дупло више – чак 240 мг наведене материје, а самим тим и велики ризик од предозирања.

Пронађени наркотици предати су удаљу надлежност полицији.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.