субота, 19 септембра, 2020
Насловна / Вести / МУП ИЗДАО ОЗБИЉНО УПОЗОРЕЊЕ КОЈЕ СЕ ОНДОСИ НАЈВИШЕ НА ГРАЂАНЕ ВОЈВОДИНЕ: Велики ОПРЕЗ због ове појаве! (ФОТО)

МУП ИЗДАО ОЗБИЉНО УПОЗОРЕЊЕ КОЈЕ СЕ ОНДОСИ НАЈВИШЕ НА ГРАЂАНЕ ВОЈВОДИНЕ: Велики ОПРЕЗ због ове појаве! (ФОТО)

Према подацима о наркотицима, таблете екстазија имају 125 мг метилоксид-метамфетамина, што је највећа доза коју одрасла особа може да поднесе, док „Тесла екстази“ садржи скоро дупло више – чак 240 мг наведене материје, а самим тим и велики ризик од предозирања.

Наранџасте и изразито јаке таблете нове врсте екстазија са натписом “Тесла” откривене су данас у Пошти Нови Сад током редовне контроле цариника Управе царина.
Како Управа царина наводи у саопштењу пошиљка је стигла у Пошту у Новом Саду из једне продавнице боја и лакова у Харлему, а откривено је 250 таблета, упакованих у две алуминијумске кесице.

Након детаљне провере пронађених таблета, намењених примаоцу у Бачкој Паланци, цариници су изразили сумњу да се ради о изразито опасној синтетичкој дроги која у себи садржи велику количину штетних материја.

Према подацима о наркотицима, таблете екстазија имају 125 мг метилоксид-метамфетамина, што је највећа доза коју одрасла особа може да поднесе, док “Тесла екстази” садржи скоро дупло више – чак 240 мг наведене материје, а самим тим и велики ризик од предозирања.

Пронађени наркотици предати су удаљу надлежност полицији.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

One comment

  1. Upozorenje je sasvim na mestu jer da je ovo pravna država to bi bilo odmah uništeno. Ovako će to panduri preko svojih dilera brzo da unovče na ulici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.