недеља, 20 септембра, 2020
Насловна / Вести / Мушкарци мисле да их ово чини неодољивим женама

Мушкарци мисле да их ово чини неодољивим женама

…али се грдно варају. Како и ви не бисте ушли у исту замку и ненамерно оставили лош утисак код дама, препоручујемо вам да обратите пажњу на нашу листу од 7 мушких заблуда које ће вас дефинитивно омети у настојању да се зближите са девојкама на које сте бацили око.

1. Разметање новцем

Немојте да нас схватите погрешно. Девојке немају ништа против момака који добро зарађују, али ако током првог састанка гледате да што више потрошите новца и покажете колико сте богати, изгледаћете плитко и досадно у њиховим очима.

2. Причање лоших ствари о бившој девојци

Иако мислите да ћете овако доказати своју приврженост тренутној девојци, ништа није даље од истине. Када она примети како се ви изражавате о жени с којом сте својевремено били блиски, октривате њене тајне без устручавања и немате лепу реч за њу, неће јој бити тешко да себе замисли у истој улози у будућности, а сигури смо да вам није била намера да посумња у вашу заинтересованост и љубав.

3. Претеривање у наношењу парфема или колоњске воде

Ако не желите да се ваша драга онесвести током изласка са вама, не стављајте превише мириса на себе. Ово је класична грешка момака који су несигурни или просто немају искуства са парфемима, јер их, као и већина мушкараца, нанонесе само у ретким приликама.

4. Слање фотографија својих гениталија

Постоји разлог зашто жене углавном жмуре током вођења љубави. То што је за вас велика стимулација гледање женског тела, не значи да и жене једнако уживају у вашем телу, поготову када им из ведра неба пошаљете слике баш ТОГ дела тела.

5. Безобразно понашање према људима у услужним делатностима

Ако сте нељубазни према конобарима у њеном присуству нећете је импресионирати својом директношћу и агресивношћу. Девојке воле да их поштујете, али и друге људе из окружења, посебно оне којима је посао довољно тежак и без ваших придика и надмености.

6. Улажење у кавгу са другим мушкарцима због глупих разлога

Жене воле да станете у њихову заштиту и ако треба посегнете за песницама да би одбранили њихову част. С друге стране, насилно сукобљавање са другима око ситница показује вашу незрелост и недостатак самоконтроле.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.