недеља, 20 септембра, 2020
Насловна / Вести / Недељни хороскоп за период од 15. до 21. јануара

Недељни хороскоп за период од 15. до 21. јануара

Шта ваш знак очекује по питању љубави, посла и здравља сазнајте у овонедељном хороскопу.

ОВАН

ЉУБАВ: Контакти ће бити бројни, али њихов карактер у емотивном смислу углавном ће бити површан. Стога ћете о љубави више причати, него што ћете је осетити. Многи ће без обзира на све организовати лепе проводе за своје друштво. Радоваће се.

КАРИЈЕРА: Умишљеност неких људи ићи ће вам на живце, али не реагујте ако то баш није нужно. Изнутра ће вас вући да некога искритикујете, али примењујући то могли би да изгледате као насилник. Радите свој посао и не коментаришите туђи. Знате правила.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Покушајте да се ћешће опуштате.

БИК

ЉУБАВ: Постаће вам занимљивије јер ће бити више прилика за кретања међу особама супротног пола. Стога ће они који још траже сродну душу лакше наилазити на љубавне прилике. Они у везама измењиваће нежне речи које ће имати учинка.

КАРИЈЕРА: Људи с којим пословно сарађујете могли би да вас изненаде неким сасвим новим и неочекиваним предлогом. У први мах нећете знати како да се поставите, али они сами даће вам идеју шта и како даље. Будите отворени за овакве предлоге.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Сваким даном сте све јачи и јачи.

БЛИЗАНЦИ

ЉУБАВ: Мале несугласице између вас и вољене особе биће повезане с вашим бучнијим реаговањем или са ситницама. Суздржите се од коментара и усресредите се на оно што је добро и оно што је важно. Тако ћете се обоје осећати боље и бићете задовољни.

КАРИЈЕРА: Резултати ваших напора полако излазе на видело, али има још доста тога што треба да се уради. Ипак, све је више задовољства, па и напредовања. Сигурност и све боља финансијска достигнућа даће вам нову мотивацију за рад.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Имате право да се мало опустите и провеселите.

РАК

ЉУБАВ: У емотивним односима ових ће вас дана занимати еротика. Ако сте у вези, ваши предлози вероватно ће бити добро прихваћени од друге стране. Ако сте још сами, мораћете да будете мало стрпљивији. Удварајте се полако и имаћете успеха.

КАРИЈЕРА: Настављате да тежите високим циљевима, а околности, људи и догађаји подржаваће вас у томе. Мањи проблеми могу се назирати због неких пословних заостатака које нисте ви узроковали. Како год било, решићете и њих.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Искористите сваки сунчани дан.

ЛАВ

ЉУБАВ: Замишљаћете се у улози великог заводника, али прилика за то биће више у вашој машти него у стварности. Ипак, оно што уловите, биће добро. Зато се дотерајте и изађите међу људе. Само нека ваша очекивања буду мало реалнија.

КАРИЈЕРА: На радном месту биће све више догађаја. Не само на тему редовних задатака, него ће се активирати и догађаји повезани с људским односима, условима рада, услугама које добијате или пружате. Неки ће бити претрпани послом.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Направите бољи план и ред. Потом га примените.

ДЕВИЦА

ЉУБАВ: Постаћете мирнији и задовољнији. Читаћете мисли и осећања партнера. Зато ћете причати само о битним темама. Љубав ће вам вероватно бити узвраћена на леп начин. Они који су још сами биће занимљиви другима и радо позивани у друштво.

КАРИЈЕРА: Након што сте можда морали да погнете главу, препознаћете да долази време за борбу. Све сте спремнији да јасно и гласно изразите свој став, а ако се неко с њим не слаже, ви ћете изнети аргументе. Нећете одустати све док се не потигне компромис.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Будите оно што јесте.

ВАГА

ЉУБАВ: Током ове недеље ојачаће поверење у вашем приватном животу. Напокон ћете с другом страном моћи да разговарате отвореније, премда стоји да вагате сваку своју реч. Побољшање ће вас охрабрити и да више излазите, па ће се самци упустити у удварања.

КАРИЈЕРА: Вероватно ће вас подржати комуникативни и отворени људи јер ће увидети ваш труд. Биће вам драго, премда ћете осећати благе последице стресова. Сад можете радити мало лакше и без притиска. Ослоните се на оне који вас подржавају.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Опустите се вежбајући јогу.

ШКОРПИЈА

ЉУБАВ: Између вас и вољене особе сваким ће даном бити све више размена идеја, разумевања и склада, а поверење ће расти. Бићете задовољни и срећни што је тако. Они који су још сами контакт ће започети некако научно.

КАРИЈЕРА: Понекад вам се чини као да посао стане кад вас нема, а чим се ви појавите све крене. То је резултат ваше спретности и талента да комуницирате са сваким. И ових дана то ће доћи до изражаја, па ће вас многи звати да им се придружите.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Активирајте свој стари хоби.

СТРЕЛАЦ

ЉУБАВ: Они који су још сами повремено ће се двоумити да ли да изађу или остану код куће где ће се осећати заштићено и добро. Ипак, ако крену међу људе, постоји могућност да тамо почну да се осећају још боље. Зато би било штета пропустити прилику за ново познанство.

КАРИЈЕРА: Испробаваћете различите опције пословања које би могле донети зараду. Неки ће чак експериментисати. Ова игра донеће вам и одређену радост јер неће бити досадно. Ипак, важно је да штедите своју снагу јер ће вам недостајати енергије.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Порадићете на свом стилу.

ЈАРАЦ

ЉУБАВ: Како недеља буде одмицала, биће све више позива и прилика за изласке, забаве, проводе, лудовања и љубави. Вероватно ћете бити радо виђен гост, а и ви сами трудићете се да ништа не пропустите. Било у вези, било сами, добро ћете се проводити.

КАРИЈЕРА: У темама повезаним са улагањима, спонзорима или некретнинама доћи ће до малог затезања, а ви ћете све то морати да сагледате, проанализирате и донесете одлуке које ће усмерити даљњи ток развоја. Покушајте да будете што објективнији и не журите.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Не заборавите да се одмарате.

ВОДОЛИЈА

ЉУБАВ: Многе лепе љубавне прилике низаће се у вашем приватном животу, тако да понекад нећете знати шта да изаберете. Усресредите се на оно што волите, освестите своја очекивања, па ћете знати да се исправно поставите према сваму и сваком.

КАРИЈЕРА: Могућност да се креативно изразите биће најбољи део посла ове седмице. Све остало биће повезано са стресовима или малим борбама у којим ћете изгарати. Успећете да поставите неке ствари, али на крају ћете бити доста уморни.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Наспавајте се.

РИБЕ

ЉУБАВ: Пред вама су дани у којим ћете имати прилике да тренирате толеранцију, дипломатију, стрпљење. Управо од тих ваших особина зависиће и квалитет вашег љубавног живота. Желите ли да будете задовољни, допустите другој страни да и она нешто води.

КАРИЈЕРА: Радо бисте променили свој систем процене људи. Порадитћете на томе. Овог пута ваши критеријуми биће виши, а пратиће их и ваша већа отвореност према другима. Само кроз јасну комуникацију склапаћете боље пословне договоре.

ЗДРАВЉЕ&САЕТ: Мењате себе.

Све информације о Бачкој Паланци и околним местима можете пратити и на
нашој Фејсбук страници!

Такође нас можете пратити и на нашем Твитер налогу @BackaPalanka021

Извор: БачкаПаланкаИнфо.цом / besnopile / Фото: Ilustracija/pixabay.com

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.