петак, 18 септембра, 2020
Насловна / Вести / Недељни хороскоп за период од 25. до 31. децембра

Недељни хороскоп за период од 25. до 31. децембра

Шта ваш знак очекује на самом измаку ове године сазнајте у овонедељном хороскопу.

ОВАН

ЉУБАВ: Током ове недеље ваши емотивни односи ће се побољшати, а ви ћете постати блажи и дискретнији. Вољена особа опет ће вас обасипати нежностима, а ви ћете јој узвраћати истом мером. Самци ће имати све више удварача, али неће бити сензација. Све иде тихо.

КАРИЈЕРА: Напокон можете све у вези посла сагледати у целини. То ће вам разбистрити поглед и дефинисати план за даље. Контаката ће бити много, а доста тога зависиће од вас. Утолико ћете осећати и терет одговорности, али радићете добро.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Водите више рачуна о исхрани.

БИК

ЉУБАВ: Из дана у дан ви ћете своје емотивне односе постављати у стање благе дистанце. Некако вам више неће бити толико важно да разменујете нежности, него тек толико да се зна да сте заједно. Ова површност резултат је пропиткивања ваших осећања.

КАРИЈЕРА: Малим корацима напредоваћете у специфичним знањима. То ће заправо ићи кроз практичан рад. Уживаћете у откривању и спознајама, а неретко ћете с одушевљењем причати шта сте схватили. Неће вас сви разумети, зато пазите коме шта говорите.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Будите отворени и без предрасуда.

БЛИЗАНЦИ

ЉУБАВ: Ваш приватни живот више неће бити толико атрактиван, али неће бити ни проблематичан. Ови дани могли би се описати као равна зона кад се неће догађати ништа посебно занимљиво. Можда ће вам бити мало досадно, али издржите. Не заводите по сваку цену.

КАРИЈЕРА: Сарадња између вас и других обновиће се уз помоћ захтева који стварају нове изазове. Све ће бити постављено на новим основама, а ви треба да се снађете. Требаће вам неко време да се прилагодите. Немојте журити.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Будите отворени за различите предлоге.

РАК

ЉУБАВ: Иако ћете се понекад осећати фрустрирано, околности, људи и догађаји ипак ће вам више ићи, него што неће ићи на руку у љубави. Зато будите отворени и верујте да је могуће да се догоди нешто лепо. Тада ће вам се то и догодити.

КАРИЈЕРА: Одређене борбе за свој став и мишљење вероватно нећете моћи да избегнете. Важно је да будете довољно мудри и сарађујете онолико колико можете. Биће петљања, а ви учините све да ствари постану јасније. Тако ћете наћи компромис и постићи резултат.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Будите оно што јесте.

ЛАВ

ЉУБАВ: Бићете све склонији скривању својих правих осећања. То ће каткада изазивати збрку у односима јер другима нећете бити јасни. Пазите да таквим ставом не пропустите добру љубавну прилику или да неко не одустане од наклоности према вама.

КАРИЈЕРА: Ко год да покуша да вам приговори, ви ћете му одговорити. Није идеално, али понекад нећете моћи да се обуздате. Они који су другима шефови биће у великим искушењима. Они који имају шефове, биће у мало мањим.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Сетите се својих достигнућа из прошлости.

ДЕВИЦА

ЉУБАВ: Најбоље ћете се осећати код куће где можете опуштено да уживате у друштву особе коју волите. Неки ће ипак радо излазити и то углавном с пријатељима. Повремено ћете пожелети да је мало више страсти, али увидећете да то засад не иде.

КАРИЈЕРА: Понекад ће вам се чинити да је око вас превише људи с којим морате комуницирати, а ви бисте тренутно најрадије радили сами. Постаните свесни тога шта заправо желите и шта можете, па нађите златну средину. Компромиси су каткада потребни.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Прихватите кретање као добру навику за ваше здравље.

ВАГА

ЉУБАВ: Мирноћа коју ћете примећивати у емотивним односима понекад ће вас заиста забрињавати. Прихватите је као прилику да унапредите своје љубавне односе ка филозофским нивоима. Збуњујуће јесте, али може постати и забавно.

КАРИЈЕРА: Изгледаће као да идете мало назад, па тек онда напред. Тако би се могла описати ваша радна седмица ових дана. Ипак, кад саберете све, отишли сте барем један корак према напред, а и то је нешто. Размислите о понизности и скромности.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Не можете ништа на силу.

ШКОРПИЈА

ЉУБАВ: Изгледно је да ћете много причати с особама супротног пола. То ипак не значи да ћете на тај начин повећати блискост у односима. Биће много различитих тема, али све ће то изгледати као гребање по површини. Она права осећања биће још на чекању.

КАРИЈЕРА: Након што проанализирате постигнуто, наставићете да развијате све бољу пословну будућност. Остало је још мало времена да се доврше припреме. Оне неће још бити потпуно готове ове седмице. Нека вас то не живцира.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Немојте се замарати неважним стварима.

СТРЕЛАЦ

ЉУБАВ: Бићете расположени за разне љубавне пустоловине. Они који већ јесу у дужим везама проживљаваће нову ренесансу. Заједничко време ће вам пролетети ако будете следили жеље друге стране. У супротном, биће малих расправа.

КАРИЈЕРА: Тренутно нисте у најбољој форми за рад. Не само да вам се не ради, него и околности не дају подстицаје. Недостатак мотивације биће природна последица оваквог стања. Углавном ћете одрађивати задато, а најрадије ћете причати.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Човек је човеку лек.

ЈАРАЦ

ЉУБАВ: Мале фрустрације биће занемарљивог карактера, а компензоваћете их добрим утицајима у другим подручјима живота. Многи ће накратко побећи у свој посао или друштво пријатеља, али између њих и партнера све је у реду.

КАРИЈЕРА: Хватаће вас нервоза кад буде требало да комуницирате и сарађујете с другима. Највише зато јер с њихове стране неће све тећи професионално. Схватите да нису сви толико отворени и инвентивни као ви и да понекад неком треба прогледати и кроз прсте.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Живећете у свом свету маште.

ВОДОЛИЈА

ЉУБАВ: Вероватно ћете постати помало тупи јер већ неко време ништа не испуњава ваша љубавна очекивања. Не будите разочарани, миром и хумором можете сасвим успешно одржавати солидан статус qуо у својој вези. Учините тако.

КАРИЈЕРА: Пред вама су нови занимљиви задаци. Најлепше је што су повезани с низом контаката или путовања, а ви то волите. Ипак, не срљајте, него прво добро сагледајте шта вам се нуди, одвагајте исправно све елементе па тек онда делујте.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Будите поштени не само према себи, него и према другима.

РИБЕ

ЉУБАВ: Већину ових дана проводићете или у самоћи или у чежњама. Ако већ јесте у вези, због нечега ћете бити помало отуђени. Прилике за љубав углавном ће вас мимоилазити. Не тугујте, јер ће ова фаза ускоро проћи. Све је на свом месту.

КАРИЈЕРА: Вероватно ћете избити у први план. На вама је да радите и покажете што знате. Околности, људи и догађаји ићи ће вам на руку. Многи ће добити ону праву прилику коју су дуго чекали. Неки одговори још ће изостати, али касније ће доћи.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Не разбијајте главу ситницама. Оне нису важне.

Све информације о Бачкој Паланци и околним местима можете пратити и на
нашој Фејсбук страници!

Такође нас можете пратити и на нашем Твитер
налогу @BackaPalanka021

Извор: БачкаПаланкаИнфо.цом / Мој Нови Сад/ Фото:  Ilustracija/pixabay.com

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.