субота, 19 септембра, 2020
Насловна / Вести / Недељни хороскоп за период од 9. до 15. октобра

Недељни хороскоп за период од 9. до 15. октобра

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате…

ОВАН

Посао – Лош аспект вашег владара Марса са планетом среће Јупитер, који вам је до сада ометао планове, мења се у уторак. Већ од среде очекује вас нова клима у пословним аранжманима. Важно је да осмислите пословну стратегију која ће вам омогућити да превазиђете проблем из претходног периода. Журба и необјективност су последица тренутне коњункције Марса и Венере.

Љубав – Споменута коњункција вам далеко више ремети емотивни него пословни живот. Носи вас страст и то странпутицом. Будите одмерени у комуникацији и не хватајте се за ситнице.

Здравље – Ако се спремате за хируршку интервенцију, пробајте да је одложите и примените терапију лековима.

БИК

Посао – Позиција вашег владара Венере у знаку Девице, зачињена коњункцијом са Марсом, додатно ремети и оно мало добрих пословних шанси. Ова недеља је посебно осетљива по питању одлука које доносите, јер Месец у вашем првом пољу указује да не можете да разлучите које информације су праве и којим путем кренути. Будите опрезни и око баналних ситница.

Љубав – Венера у Девици уз Марс чини сваку ситуацију напетом. Повољно је што се то одвија у вашем петом пољу, а неповољно због квадрата са Сатурном, јер аспект указује на радикалне ситуације.

Здравље – Уколико имате проблеме са доњим стомаком или мокраћним путевима, идите одмах код лекара.

БЛИЗАНЦИ

Посао – Меркур у овом периоду делује неповољно, али вас спречава да почините веће грешке. Ипак, чините много мањих. Пробем је што не видите реалност, у свакој ситуцији сте субјективни и убеђени да је време за озбиљне потезе. Аспект са Сатурном ће ублажити ваше грешке.

Љубав – Јупитер, ваш владар седмог поља, мења знак и улази у Шкорпију, а ту није повољан за вас. Очекујте разне догађаје, али сви ће имати конотацију хаотичног и несређеног. Не залећите се, не само због Јупитера, већ и због Сатурна који и даље окупира ваше поље партнерства.

Здравље – Улазак Јупитера у ваше поље болести је знак да будете опрезни и делујете превентивно.

РАК

Посао – Месец, владар вашег знака, у фази је опадања. Ове недеље почиње у знаку Бика, пролази кроз ваше једанесто поље и доноси вам повољна пословна дешавања. Ипак, због Венере у коњункцији са Марсом, владарем вашег поља каријере, могућа су неочекивана дешавања. Уздржаност и опрез су вам најбољи савезници у наредном периоду.

Љубав – Сатурн, владар вашег поља партнерства, у квадрату са Марсом и Венером буди и у вама и у људима из вашег окружења, потребу да се упустите у авантуру. Размислите о могућим последицама, потрудите се да будете рационални колико год је могуће.

Здравље – Чувајте се повреда услед пада, јер лако може доћи до прелома костију.

ЛАВ

Посао – Активно вам је друго поље новца, али планете вам тренутно нису наклоњене. И треће поље је наглашено, зато очекујте преговоре, договоре, краћа путовања. Меркур и Јупитер, као и Венера која влада вашим пољем каријере, заједно са Марсом и Сатурном може вам створити бројне проблеме.

Љубав – Не враћајте се на конфликте из прошлости и потрудите се да не уђете у проблематичне односе. Колико год били турбулентни односи, ускоро ће се смирити ситуација, а период пред вама донеће неке одговоре. Водите се пословицом стрпљен спашен.

Здравље – Преосетљиви сте, на себе преузимате ризике што може узроковати болести. Сада сте склони реуматизму.

ДЕВИЦА

Посао – Добро се чувајте од лоших процена и потеза, јер је владар вашег знака Меркур „спаљен“ од Сунца. Ово је посебно осетљив период за финансијске одлуке, будући да је Меркур у вашем пољу новца, које ове недеље напушта и планета благостања Јупитер. Како је Меркур и владар вашег поља каријере, све указује на сукоб са ауторитетима, а то вам сада никако не треба.

Љубав – Улазак Јупитера у Шкорпију, у ваше треће поље, мења квалитет односа. Они постају слаби и површни, а на томе се тешко гради стабилна веза. У питање ће бити доведене и брачне заједнице које су јаке, јер се све разводњава. Наравно, исход везе зависи од наталне поставке седмог поља.

Здравље – Умор је последица јесење сезоне, али и слабог имунитета, као и неправилне исхране.

ВАГА

Посао – Меркур је у вашем првом пољу у неповољном положају, показује да ћете неопрезно и исхитрено поступати. Не дозволите да вас неко заварава погрешним информацијама. И ваш владар Венера у дванаестом пољу што указује на то да вам је фокус на свему, осим на послу.

Љубав – Венера, ваш владар, као и Марс који влада вашим пољем партнерства, налазе се у пољу где Венера губи снагу. То указује на пад квалитета свих односа, али пораст квантитета. Ова позиција је повољна само за особе које не воле да се везују, авантуристе. Осталима неће бити лако да се снађу у овој ситуацији.

Здравље – Здравствене тегобе могу бити последица неконтролисане исхране. Избегавајте слатко.

ШКОРПИЈА

Посао – Не пренагљујте са одлукама и не реагујте пре него што добро промислите. А, чак и кад добро размислите, узмите у обзир то да вам у прво поље улази Јупитер 10. октобра и на дужи период мења многе ствари. Шта сте урадили до сада, урадили сте, а те околности нису више актуелне. Није време за журбу, полако анализирајте новонасталу ситуацију па делујте.

Љубав – Венера, владар вашег поља партнерства, налази се у једанаестом пољу и знаку Девице. Не контролишете ситуацију и лако долази до нежељених сцена и сусрета. Уз Меркура у дванаестом пољу, околина може погрешно да схвати ваше понашање и поступке. Можете се наћи у центру трача који нема реалне основе, а тешко га је демантовати.

Здравље – Здравствену ситуацију држите под контролом. Наставите да узимате витамине и неће бити проблема.

СТРЕЛАЦ

Посао – Јупитер, владар вашег знака, уласком у Шкорпију доноси промене околности и бројна дешавња. Многе ствари ће постати јасне и дефинисане. Пазите се послова и одлука који доводе у питање поштовање правила и прописа, немојте олако схватити одговорност у стварима везаним за посао.

Љубав – Јупитер и Меркур, владар вашег поља партнерства, растају се и доносе ситуацију сличну као на пословном плану. И у емоцијама може доћи до грешака и изаћи на видело скривене слабости. Очекујте несклад и неразумевање са партнером, без јасне кривице његове или ваше, али са јасном поруком да ће се сукоб продубити. Није време за велике одлуке.

Здравље – Ако сте хиперактивни, болови у ногама упозоравају да успорите темпо, а неактивне мучи реума.

ЈАРАЦ

Посао – У пољу каријере су Сунце и Меркур који је тренутно спаљен од Сунца, неутралисан. Тај симбол треба буквално да тумачите, водите рачуна да се не опечете неком исхитреном одлуком. Сада је најбоље остати ту где јесте. Када Јупитер у уторак напусти ваше поље каријере, потребно је да сагледате нове околности које су на помолу. Смиреност вам је ове недеље најбољи савезник.

Љубав – Месец наговештава пријатан почетак наредне недеље, али ништа више. Немојте се повести олако за дешавањима која нису тако значајна. Посебно зато што планете указују на то да би свака акција имала веома лошу реакцију.

Здравље – Под стресом сте евидентно, то вам је главна покретачка снага и узрок проблема.

ВОДОЛИЈА

Посао – Кључна промена у овом периоду године дешава се у уторак, када Јупитер улази у вашу десету кућу каријере и знак Шкорпије. Потрудите се да успешно спроведете своје идеје и планове у дело. Осмислите добар редослед потеза, сваку ситуацију анализирајте детаљно. С друге стране, ваш владар Сатурн је тренутно лоше аспектован Марсом, па промене на овом пољу почињу неким кризним дешавањима.

Љубав – Сви сценарији су у игри, зависно од вашег личног натала, али заједничко свим Водолијама тренутно је то што у емотивним односима мора бити кризе, напетости, агресије и свих врста деструкције.

Здравље – Кости, зглобови и лигаменти су на удару. Пазите се повреда.

РИБЕ

Посао – Сатурн и даље окупира ваше поље каријере и доноси догађаје са елементима сукоба. Ситуација је напета, али не значи да нећете остварити успех. Ипак, немогуће га је остварити без детаљне анализе, добрих припрема и прецизних информација које вас доводе у привилеговани положај.

Љубав – Меркур, владар вашег седмог поља, не обећава пуно, а о коњункција Марса и Венере у истом пољу стварају филмске заплете у емотивном животу. Спремите се на свакодневне конфузије и авантуре са особама из окружења које ће донети немир и сукобе. Све у свему, бар вам неће бити досадно.

Здравље – Организам опомиње да сте уморни и да је време да напуните батерије.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.