недеља, 20 септембра, 2020
Насловна / Вести / ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН СЕЋАЊА НА ЖРТВЕ САОБРАЋАЈНХ НЕЗГОДА

ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН СЕЋАЊА НА ЖРТВЕ САОБРАЋАЈНХ НЕЗГОДА

Поводом обележавања Светског дана сећања на жртве саобраћајних незгода, у петак 17. новембра 2017. године, одржана је показна вежба у центру Бачке Паланке. Током извођења вежбе, грађани су имали прилике да виде ангажовања екипа: Црвеног крста Бачка Палнка, МУП-ове професионалне подручне ватрогасно-спасилачке јединице Бачка Паланка и екипе Дома здравља „Др Младен Стојановић“ Бачка Паланка.

Осим заинтересованих грађана, симулацији саобраћајне незгоде – спашавање путника у удесом изазваном пожару, присуствовала су деца свих бачкопаланачких основних школа, председник Скупштине општине Мита Лачански и члан Општинског већа задужен за саобраћај, Милорад Париповић.

Обележавање Светског дана сећања на жртве саобраћајних незгода је прилика да се подсетимо на одговорност и скренемо пажњу јавност на саобраћајне незгоде, последице саобраћајних незгода као и на мере које се морају заједнички предузети да би се оне спречиле.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.