ponedeljak, januar 22, 2018
Naslovna / Vesti / PFL Sombor: Izvučeni parovi 1. kola!

PFL Sombor: Izvučeni parovi 1. kola!

U sedištu Područne fudbalske lige Sombor održana je Konferencija klubova. Pre nego što je obavljeno žrebanje za nastupajuću sezonu konstatovano je da su, u poslednji čas, iz ovoga društva istupili Terekveš (Svilojevo) i OFK Šikara (Sombor), kao i da su se među područne ligaše plasirali pet novajlija.

Ekipe su izvukle sledeće takmičarske brojeve: 1. OFK Stari Grad (Bačka Palanka), 2. Stanišić, 3. Lipar, 4. Vojvodina (Tovariševo), 5. Crvenka, 6. Budućnost (Mladenovo), 7. Hercegovac (Gajdobra), 8. Borac (Bački Gračac), 9. Krila Krajine (Bačka Palanka), 10. ŽAK (Sombor), 11. Budućnost (Parage), 12. Mladost (Kruščić), 13. Rusin, 14. Hajduk junior (Kula), 15. Slavija (Pivnice), 16. Kula.

U prvom kolu sastaće se: OFK Stari Grad – Kula, Stanišić – Slavija, Lipar – Hajduk junior, Vojvodina – Rusin, Crvenka – Mladost, Budućnost (M) – Budućnost (P), Hercegovac – ŽAK, Borac – Krila Krajine. Utakmice prvog kola igraće se 19. i 20. avgusta, a okršaji iz 15. (poslednjeg) jesenjeg kruga na red će doći 18. i 19. novembra. Susreti iz sedmog kola odigraće se u sredu 27. septembra. Svoje utakmice kao domaćini subotom igraće: Stanišić, Vojvodina, Crvenka, Borac, ŽAK, Mladost i Hajduk junior.

Komesar za takmičenje je Dmitar Vujaković iz Bačke Palanke, komesar za suđenje je Aleksandar Katalinić iz Apatina, dok je Dragan Marjanac iz Sombora disciplinski sudija.

Pročitajte i ovo

Od 1. jula za prvo dete 100.000 dinara

Iznos roditeljskog dodatka u Srbiji u ovoj godini zavisi od datuma dolaska deteta na svet. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *