субота, 19 септембра, 2020
Насловна / Вести / Покрајинска влада одобрила даљу обнову и опремање школа и болница

Покрајинска влада одобрила даљу обнову и опремање школа и болница

Покрајинска влада данас је одлучила да се наставе обнова, реконструкција и опремање здравствених установа, школа, домова ученика и установа социјалне заштите на територији Војводине, а које се одвијају у сарадњи с Канцеларијом за управлање јавним улагањима Србије и локалним самоуправама.

Између осталог, влада је одобрила Институту за плућне болести Војводине у Сремској Каменици да отпочне адаптацију дела зграде Клинике за опструктивне болести плућа и акутне пнеумопатије и Клинике за пулмолошку онкологију. Вредност радова износи 16,13 милиона динара, од чега је 10 милиона обезбедио Покрајински секретаријат за здравство.

Сагласност је добила и Општа болница у Панчеву за реконструкцију Интернистичког блока. Према идејном пројекту, процењена вредност износи око 490 милиона динара. Средства су обезбеђена преко Управе за капитална улагања Војводине.

Решењем владе омогућени су радову у Средње-техничкој школи „Милева Марић“ у Тителу, Основној школи „Иса Бајић“ у Кули, Средњој стручној школи „4. јули“ у Врбасу и Средњој стручној школи „Васа Пелагић“ у Ковину.

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.