среда, 15 јула, 2020
Насловна / Вести / ПОЗОРИШТЕ: Вечерас „ЧАЈ ОД ЈАСМИНА“

ПОЗОРИШТЕ: Вечерас „ЧАЈ ОД ЈАСМИНА“

У четвртак 1. децембра од 20.00 часова биће одиграна позоришна представа „ЧАЈ ОД ЈАСМИНА“ у извођењу позоришта Балкан нови покрет са Бодом Нинковићем и Весном Станковић у главним улогама.

Урнебесна комедија, кабаретска представа „ ЧАЈ ОД ЈАСМИНА „ је духовита и шармантна прича о енерготерапеуту Милоју Стојићу. Овај урбани „гуру“, доктор за стрес своје таленте и знање користи да женском роду омогући да савлада проблеме и кризне ситуације са којима се већина њих среће у савременом животу.

Уз јединствену терапију ( чај од јасмина ) он прелази из једне у другу сеансу са женама различитих профила, са свакидашњим проблемима и несвакидашњим фрустрацијама. Пацијенткиње се смењују, гледаоци уживају препознајући ситуације са којима су се сами срели или неко из њихове околине и резултат је да је цела представа једна права анти-стрес терапија.

Сат и двадесет минута брзе урнебесне комедије проткане духовитим сонговима које је писао познати музичер Бода Нинковић утиче да ова представа делује и на гледаоце као терапија која ће их орасположити и насмејати.

цена улазнице за ову представу је 300 динара

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.