субота, 19 септембра, 2020
Насловна / Вести / Проблем са наплатом паркинга у Бачкој Паланци

Проблем са наплатом паркинга у Бачкој Паланци

БАЧКА ПАЛАНКА – Наплата паркинг места у центру Бачке Паланке, почела је пре десет година. Поједини грађани међутим, и даље негодују и не желе да плаћају паркинг јер, како кажу, Бачка Паланка нема статус града. Неретко долази до непријатних ситуација, а неки возачи су чак и физички нападали запослене у Паркинг служби.
“Било је више непријатних ситуација, када грађани нису желели да плате паркинг место. Неки нас псују, а један случај је завршио и на суду, када ме је један суграђанин физички напао“, прича Тихомир Рајбер који од 2009. године ради у Паркинг служби ЈКП “Комуналпројект“.
У Бачкој Паланци има 1089 паркинг места, а одлуку о наплати паркинга, донела је Скупштина општине Бачка Паланка.

“Уколико грађани не плате паркинг, издаје им се посебан налога за наплату паркирања. Имају рок од осам дана да плате, а ако не изврше уплату шаље им се опомена. Ако ни тада не реагују и не плате, диговање се измирује преко јавних извршитеља“, каже за РТВ Желидраг Јовин, шеф паркинга.

“Пре него што је почела наплата паркинга, у граду је био хаос. Људи су држали старе покварене комбије и аута у самом центру“, наводи контролор паркинга Тихомир Рајбер.

Из Паркинг службе апелују на возаче, да је боље да плате паркинг место, како би избегли наплату паркинга преко јавних извршитеља.

Све информације о Бачкој Паланци и околним местима можете пратити и на нашој Фејсбук страници!

Такође нас можете пратити и на нашем Твитер налогу @BackaPalanka021

(BackaPalankaInfo.com/РТВ)

Прочитајте и ово

Бачка Паланка: Инвестицијама до смањења губитака на водоводној мрежи

БАЧКА ПАЛАНКА: Јавно комунално предузеће „Комуналпројект“ брине о водоснабдевању преко 55.000 становника општине Бачка Паланка, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.