субота, 30 маја, 2020
Насловна / Сервисне информације / Радно време за време празника!

Радно време за време празника!

За Нову годину нерадни дан биће и уторак, 3. јануар, саопштило је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. Ипак за многе службе организована су дежурства и специфично радно време чак и у време празника:

Главна пошта у Бачкој Паланци 31. децембра радиће до 14 часова, а први радни дан у новој години биће 4. јануар.

Све филијале Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање радиће у суботу 31. децембра 2016. године, од 8 до 13 часова, како би се омогућило осигураницима да благовремено поднесу захтев и остваре право на пензију у складу са условима важећим у 2016. години, наведено је у саопштењу Фонда ПИО.

Централни регистар обавезног социјалног осигурања неће бити доступан због рада на информационом систему, од данас у 15.30 часова до 9. јануара до 7 часова , саопштио је Републички фонд за здравствено осигурање. Због прекида у раду, ни на шалтерима Републичког фонда за здравствено осигурање неће се вршити пријаве, промене и одјаве обавезног социјалног осигурања. Од 4. до 6. јануара на шалтерима Републичког фонда здравственог осигурања обављаће се: подношење захтева за замену здравствених књижица, овера здравствених картица, уручивање здравствених картица, издавање потврда предатих захтева, као и подношење захтева за оверу помагала, исплату накнаду зараде, исплату путних трошкова и друго што није у вези са информационим системом Централног регистра обавезног социјалног осигурања.

У Јавном Комуналном предузећу ” Комуналпројект” током предстојећих празника пијаца ће радити по редовном радном времену. Одношење смећа обављаће се по устаљеном распореду:у понедељак 2. јануара смеће ће бити одношено из дела Бачке Паланке као и насељених места Обровац, Гајдобра и Пивнице, а у уторак 3. јануара из Младенова.Паркинг се неће наплаћивати 1, 2, и 3. јануара као ни 7. и 8. јануара. Благајна овог предузећа неће радити 31. децембра,а први радни дан у новој календарској години биће 4. јануар. У случају евентуалних кварова на водоводној мрежи грађани могу позвати дежурног на телефоне 7550-100 и 750-204.

1.јануара, у недељу биће дежурно Одељење за здравствену заштиту деце у времену од 8 до 13 часова, а терапије ће се давати у времену од 7 до 17 часова – саопштавају из бачкопаланачког Дома здравља “Доктор Младен Стојановић”.

У понедељак 2. јануара у времену од 8 до 13 часова биће дежурно одељење за здравствену заштиту деце, пацијенти ће терапије моћи да приме у времену од 7 до 17 часова. Одељење за здравствену заштиту одраслих биће дежурно од 7 до 17 часова, као и централна апотека при дому здравља. Лабораторија ће такође бити дежурна у времену од 7 до 17 часова, а дијализа ће радити по редовном радном времену. У амбулантама по селима Пивнице,Гајдобра,Силбаш,Тваришево,Младеново, Челарево и Нештин другог дана нове године биће организовано дежурство од 7 до 11 часова. У уторак 3. јануара од 8 до 13 часова дежураће одељење за заштиту деце. Терапије ће се као и претходних дана пацијентима давати у времену од 7 до 17 часова.

Одељење за здравствену заштиту одраслих дежураће од 7 до 17 часова, као и централна апотека и лабораторија. Дијализа ће радити редовно време,а служба хитне медицинске помоћи биће дежурна током свих дана празника.

Прочитајте и ово

Raspored sahrana zakazanih za ponedeljak 07. maj

Raspored sahrana zakazanih za ponedeljak 07. maj na grobljima koja su pod ingerencijom JKP „Komunalprojekt„ …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.