subota, novembar 17, 2018
Naslovna / Vesti / Savet za svaki horoskopski znak za 2018. godinu

Savet za svaki horoskopski znak za 2018. godinu

Proverite šta kaže horoskop o tome šta bi trebalo da menjate u novoj godini.

Ovan

U nadolazećoj godini treba da iskoristite priliku da razvijate samopouzdanje. Ponekad se obično previše izgubite u svim stvarima koje želite ostvariti da ne vidite kako vaše reči i radnje utiču na ljude oko vas. Pazite da i sami obraćate pažnju na sebe – a ne samo na ono što morateda učinite.

Bik

Iduće godine izađite malo izvan vaše zone udobnosti. Oduvek ste osećali odbojnost prema stvarima i ljudima koji vam stvaraju neprijatnost. Ali, takođe, ne prepoznajete da je stavljanje u neprijatne situacije nužan korak prema rastu i razvoju. Nemojte se zatvarati.

Blizanci

Celu narednu godinu iskoristite da budete sebični. Usredserdite se na razvijanje vlastitogodnosa sa sobom. Tokom svog života uvek ste mislili na druge. Vi ste generalno promišljen pojedinac koji uvek želi da služi ljudima oko vas. Ali takođe ste zanemarili sebe kao rezultat prekomernog uključivanja u probleme drugih ljudi.

Rak

U 2017. stalno ste se povlačili u svoju malu ljusku, jer ste se previše uplašili da se otvorite i suočite sa opasnostima sveta. U 2018. moraćete da rizikujete. Morate da se izvučete iz svoje ljuske. Jedini način da izgradite jake i pouzdane odnose s ljudima jesta da dopustite sebi da postanete osetljiviji.

Lav

Komunikacija je dvosmerna ulica. Kao Lav, dobri ste u jednoj fazi komunikacije. Jako dobro izražavate sebe i govorite ono što vam je na umu.

Ali niste posebno sposobni da slušate druge. Vaša novogodišnja rezolucija trebala bi da bude da pokušate da postanete aktivniji u slušanju.

Devica

Prestanite da mislite da ste super heroj. Kao Devica, skloni ste precenjivanjusvojih sposobnosti i kao rezultat toga, prilično često ugrizete više nego što možete sažvakati. Prepoznajte sopstvenu ranjivost i prestanite da pokušavate da se rastegnute na sve strane tokom 2018. godine.

Vaga

Prestanite da dopuštate da na vas toliko utiču misli i mišljenja drugih ljudi. Kao Vaga, uvek ste imali sklonost da živite svoj život prema standardima i sklonostima drugih. Kao rezultat toga, nikada zaista ništa niste učinili samo za vas. U 2018. godini morate da dođete do tačke gde ćete početi da živite svoj život prema vlastitim standardima i ispunite svoja očekivanja.

Škorpija

Prestani da živite život u krajnostima. Spoznajte da uvek postoji sredina u svakoj situaciji. U idućoj 2018. godini trebali biste da naučite kako da preuzimate stvari umereno. Ne morate uvek da živite tako polarizovan način života. Ne mora sve uvek da bude crno-belo. Ljudska bićane mogu biti označavana samo kao crna ili bela.
Strelac

Učinili ste to. Istražili ste svet. Stalno uranjate u mesta koja vam nisu poznata. Uvek se izlažete neuobičajenim uslovima. Ali kao Strelac, morate stvarno da naučite da stojite čvrsto nogama na zemlji. U 2018. godini pokušajte da razvijete sposobnost da se vežete za nešto.

Jarac

Oduvek ste živeli relativno ozbiljnim životom i dosad ste na taj način dobro funkcionirali. To je razlog zašto ste imali značajan uspeh u vašoj karijeri. No, kao rezultat, takođe ste se lišili potpunog doživljavanja radosti koje život nudi. Neka 2018. bude godina za opuštanje i zabavu.
Vodolija

2018. godina trebao bi da bude godina u kojoj ćete manifestiovati sve svoje intelektualne snage u opipljive produktivne radnje. Da, imate bogat um i vrlo vredne perspektive. No, jedini pravi način da izvučete maksimum vrednosti iz vaših misli jeste da stvarno počnete da delujete s njima za veće dobro.

Ribe

Uvek ste znali da budete emocionalno stvorenje i sad je vreme da to promenite. Morate da prestanete da dopuštate emocijama i osećajima da vas lišavaju potpunog načina života. Dopuštate da vaše emocije iscede ono najbolje iz vas i to stvarno treba da se promeni. Ove godine, potrudite se da razvijate svoju mentalnu otpornost.

Pročitajte i ovo

Četiri penala, tri gola u Palanci, dva sa bele tačke, Bačka pobedila Spartak

Vojvođanski derbi pripao domaćinima pred 2.000 svedoka sudija Simović u centru pažnje OFK Bačka – …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.