уторак, 2 јуна, 2020
Насловна / Вести / Савет за сваки хороскопски знак за 2018. годину

Савет за сваки хороскопски знак за 2018. годину

Проверите шта каже хороскоп о томе шта би требало да мењате у новој години.

Ован

У надолазећој години треба да искористите прилику да развијате самопоуздање. Понекад се обично превише изгубите у свим стварима које желите остварити да не видите како ваше речи и радње утичу на људе око вас. Пазите да и сами обраћате пажњу на себе – а не само на оно што моратеда учините.

Бик

Идуће године изађите мало изван ваше зоне удобности. Одувек сте осећали одбојност према стварима и људима који вам стварају непријатност. Али, такође, не препознајете да је стављање у непријатне ситуације нужан корак према расту и развоју. Немојте се затварати.

Близанци

Целу наредну годину искористите да будете себични. Усредсердите се на развијање властитогодноса са собом. Током свог живота увек сте мислили на друге. Ви сте генерално промишљен појединац који увек жели да служи људима око вас. Али такође сте занемарили себе као резултат прекомерног укључивања у проблеме других људи.

Рак

У 2017. стално сте се повлачили у своју малу љуску, јер сте се превише уплашили да се отворите и суочите са опасностима света. У 2018. мораћете да ризикујете. Морате да се извучете из своје љуске. Једини начин да изградите јаке и поуздане односе с људима јеста да допустите себи да постанете осетљивији.

Лав

Комуникација је двосмерна улица. Као Лав, добри сте у једној фази комуникације. Јако добро изражавате себе и говорите оно што вам је на уму.

Али нисте посебно способни да слушате друге. Ваша новогодишња резолуција требала би да буде да покушате да постанете активнији у слушању.

Девица

Престаните да мислите да сте супер херој. Као Девица, склони сте прецењивањусвојих способности и као резултат тога, прилично често угризете више него што можете сажвакати. Препознајте сопствену рањивост и престаните да покушавате да се растегнуте на све стране током 2018. године.

Вага

Престаните да допуштате да на вас толико утичу мисли и мишљења других људи. Као Вага, увек сте имали склоност да живите свој живот према стандардима и склоностима других. Као резултат тога, никада заиста ништа нисте учинили само за вас. У 2018. години морате да дођете до тачке где ћете почети да живите свој живот према властитим стандардима и испуните своја очекивања.

Шкорпија

Престани да живите живот у крајностима. Спознајте да увек постоји средина у свакој ситуацији. У идућој 2018. години требали бисте да научите како да преузимате ствари умерено. Не морате увек да живите тако поларизован начин живота. Не мора све увек да буде црно-бело. Људска бићане могу бити означавана само као црна или бела.
Стрелац

Учинили сте то. Истражили сте свет. Стално урањате у места која вам нису позната. Увек се излажете неуобичајеним условима. Али као Стрелац, морате стварно да научите да стојите чврсто ногама на земљи. У 2018. години покушајте да развијете способност да се вежете за нешто.

Јарац

Одувек сте живели релативно озбиљним животом и досад сте на тај начин добро функционирали. То је разлог зашто сте имали значајан успех у вашој каријери. Но, као резултат, такође сте се лишили потпуног доживљавања радости које живот нуди. Нека 2018. буде година за опуштање и забаву.
Водолија

2018. година требао би да буде година у којој ћете манифестиовати све своје интелектуалне снаге у опипљиве продуктивне радње. Да, имате богат ум и врло вредне перспективе. Но, једини прави начин да извучете максимум вредности из ваших мисли јесте да стварно почнете да делујете с њима за веће добро.

Рибе

Увек сте знали да будете емоционално створење и сад је време да то промените. Морате да престанете да допуштате емоцијама и осећајима да вас лишавају потпуног начина живота. Допуштате да ваше емоције исцеде оно најбоље из вас и то стварно треба да се промени. Ове године, потрудите се да развијате своју менталну отпорност.

Прочитајте и ово

Četiri penala, tri gola u Palanci, dva sa bele tačke, Bačka pobedila Spartak

Vojvođanski derbi pripao domaćinima pred 2.000 svedoka sudija Simović u centru pažnje OFK Bačka – …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.