utorak, januar 23, 2018
Naslovna / Vesti / Svečano uručenje ključeva montažnih kuća za korisnike Regionalnog stambenog programa

Svečano uručenje ključeva montažnih kuća za korisnike Regionalnog stambenog programa

Predstavnici Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd, Željko Pejatović i Jelena Tomić i predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, u ponedeljak, 30. oktobra 2017. godine, u 11 časova u maloj sali SO Bačka Palanka, svečano su uručili ključeve tri montažne kuće korisnicima Regionalnog stambenog programa sa teritorije opštine Bačka Palanka. Uručenju ključeva su prisustvovali i predstavnici firme koja je bila izvođač radova „Monter gradnja Ćurčić“.

Kuće su obezbeđene na osnovu Sporazuma o donaciji zaključenog između Razvojne banke Saveta Evrope i Republike Srbije, u okviru Regionalnog stambenog programa – Potprojekat br. 2 u Srbiji. Program sprovodi Komesarijat za izbeglice i migracije, kao vodeća institucija, u saradnji sa Jedinicom za uprvljanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd.

Na teritoriji naše opštine, zaključeno je pet Ugovora o dodeli pomoći u vidu montažne kuće, a prva tri ključa uručena su Sovilj Borislavu iz Čelareva, Miljanović Branku iz Gajdobre i Kovačević Borislavu iz Bačke Palanke.

Pročitajte i ovo

ČUKARIČKI – BAČKA 2:2 (1:1)

U drugoj kontrolnoj utakmici fudbaleti OFK „Bačke“ remizirali su sa ekipom Čukaričog rezultatom 2-2. Utakmica …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *